Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Profiteer deze Adventszondag van fikse korting op wijnen en schnaps

Aangeboden door Alpenwijn 28 november 2019

De decembermaand staat voor de deur. Bij Alpenwijn betekent dat groot feest! De Doetinchemse speciaalzaak begint de feestmaand met een speciale koopzondag, helemaal in het teken van de advent en de feestdagen.

In een wonderlijke en bovenal gezellige kerstsfeer proef je heerlijke Oostenrijkse alcoholische versnaperingen én doe je inspiratie op voor de feestdagen. De winkel vol Oostenrijkse specialiteiten is omgetoverd tot een heus winterwonderland en ook buiten kunnen klanten volop genieten van een kerstsfeer. Warm je op bij een vuurkorf terwijl je diverse wijnen, likeuren en prosecco’s proeft. Heb je nog geen idee welke wijn of andere drank je wil serveren tijdens het kerstdiner? John en Christel adviseren je graag.

Alpenwijn
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Maak je kerstdiner nóg specialer

“Het is vaak lastig om een wijn te vinden die goed past bij een gerecht. Daarnaast willen mensen vaak toch iets speciaals doen met de kerst. Verwelkom je vrienden óf familie bijvoorbeeld met een leuke welkomst cocktail”, steekt John Kobus van wal. Samen met zijn vrouw Christel laat hij Doetinchemmers graag kennismaken met Oostenrijkse producten om de kerst nóg specialer te maken. Zo vind je naast flessen wijn en lekkere schnaps ook glühwein-thee, speciale barbecuesaus en bijzondere olie en azijn.

“Voor de liefhebbers hebben we ook Oostenrijkse whisky, cognac en gin.” Is het kerstdiner helemaal rond, maar zoek je nog een leuk cadeau voor de feestdagen? Bij Alpenwijn kun je terecht voor kerstcadeau’s en kerstpakketten. John en Christel stellen met liefde een pakket samen passend bij ieders budget.

ALpenwijn
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

De afgelopen weken kreeg je bij de Doetinchemse speciaalzaak kortingsbonnen voor 10% korting op wijnen, likeuren, port en schnaps. Deze kun je uitsluitend op zondag 1 december inleveren. Alpenwijn is naast deze adventszondag de hele maand december tussen 12.00 en 17.00 uur open tijdens de koopzondag.

Wij hebben echter goed nieuws! Bij vertoon van onderstaande kortingsbon krijg je alsnog deze mooie korting bij Alpenwijn.

 

Meer weten of Alpenwijn of het assortiment? Bekijk dan snel de website óf ga langs in de winkel.


Meer over Alpenwijn ontdekken?

Alpenwijn boodschappen

Geopend10:00 - 18:00

Missetstraat 9 , Doetinchem

Bekijk meer:boodschappen

adv.