Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ondernemer uitgelicht: Ga met Arnolda mee op groepsreis naar het heerlijke Sri Lanka

Aangeboden door VakantieXperts Avanti 13 februari 2020

Hoe vet: reisbureau VakantieXperts Avanti organiseert zelf een compleet verzorgde groepsreis naar Sri Lanka. Droom jij van een heerlijk avontuur vol met tropische natuur, wildparken, golvende theeplantages én de meest schitterende stranden? Lees dan snel verder!

“Nederlanders zijn reislustiger dan ooit”, steekt Arnolda Teunissen van wal. Met haar jarenlange ervaring in de reisbusiness besloot de reislustige Arnolda dat het de hoogste tijd is voor een groepsreis naar Sri Lanka. De franchisenemer van VakantieXperts Avanti heeft goed nieuws, want er kunnen nog enkele mensen mee naar het ‘gezegende eiland’!

Lees verder onder de foto: 

Groepsreis naar Sri Lanka
Eigen beeld

Geheel verzorgd op reis

Direct na het boeken van de reis kun je beginnen met relaxen. Arnolda en haar team regelen namelijk alles voor je. Op donderdag 3 september 2020 vertrek je met de bus vanuit Zelhem naar Schiphol. Na een reis vól met toffe activiteiten kom je op 17 september weer voldaan – met een filmrol vol fantastische beelden – terug in Zelhem. Klinkt simpel toch?

Van badende olifanten tot heiligdommen

Tijdens een tocht over het eiland beleef je gegarandeerd een unieke ervaring. Je ziet badende olifanten en traditionele gebruiken, ontrafeld de geschiedenis van Sri Lanka en je maakt kennis met de bijzondere cultuur. Dit allemaal terwijl je jezelf tegoed doet aan super verse stukjes ananas en kokos.  En dan zijn er natuurlijk nog de talloze boeddhistische heiligdommen, waar je jezelf in een andere wereld waant.

Lees verder onder de foto: 

Ga mee en ontdek Sri Lanka! De inschrijving sluit op 20 februari 2020. Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar

Posted by VakantieXperts Avanti on Wednesday, 5 February 2020

Nederlands tintje

Arnolda is dolenthousiast wanneer ze over de groepsreis naar Sri Lanka praat. “De reis wordt uitgevoerd in samenwerking met FOX Reizen. We gaan dus met een volledig Nederlandstalige reisleiding”, zegt de onderneemster die zelf ook mee gaat met het reisgezelschap. Er is al veel belangstelling voor de reis, dus wees er snel bij. De inschrijving voor de groepsreis naar Sri Lanka is verlengd tot en met donderdag 27 februari 2020.

Steeds reislustiger

Zelf runt Arnolda al sinds 1989 het reisbureau én ziet dat Nederlanders, maar zeker ook Achterhoekers, steeds reislustiger worden. Het is een dynamische branche, waarbij telkens nieuwe bestemmingen stijgen in populariteit. “Denk daarbij aan bestemmingen als: Senegal, Kaapverdië én natuurlijk een parel als Sri Lanka.”

Ga jij mee op reis?

Lijkt deze reis je té gek? Meld je dan voor het einde van de maand aan voor de groepsreis naar Sri Lanka. De kosten voor deze exclusieve reis bedragen €1589 per persoon. Dit is inclusief vliegreis en transport van én naar Schiphol. Wil je meer weten over de 15-daagse groepsreis naar Sri Lanka? Wip dan langs bij VakantieExperts Avanti óf bekijk de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VakantieXperts Avanti. Meer over VakantieXperts Avanti ontdekken?

VakantieXperts Avanti

Vandaag gesloten

Stationsstraat 7 , Zelhem

adv.