Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Makelaardij Achterhoek: 3 x waarom deze nieuwe makelaar erg interessant is voor jou

Aangeboden door Makelaardij Achterhoek 22 oktober 2020

Wil jij jouw huis snel en voor een mooie prijs verkopen in ons prachtige Doetinchem? Of ben je op huizenjacht? Dan doe je er zeker verstandig aan om even verder te lezen. Sinds kort is er namelijk een nieuwe sheriff in town. En niet zo maar één. Makelaardij Achterhoek heeft drie grote pluspunten die erg interessant kunnen zijn voor jou.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Oprichter Dennie Mensink, zelf afkomstig uit de Achterhoek, startte op 1 oktober zijn nieuwe bedrijf. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in de bouw- en interieurbranche en richtte Makelaardij Achterhoek uit passie en liefde voor het vak en de streek op. “We hebben de stoute schoenen aangetrokken en een unieke, eigenwijze makelaardij opgericht in de Achterhoek. We keken hiervoor naar de actuele behoefte van de mensen en speelden hierop in. Hieruit rolde een concept met drie unieke pijlers”, vertelt Dennie enthousiast. We lichten ze allerdrie toe:

Alleen prestatievergoeding bij succes, 0% courtage

Foto: Makelaardij Achterhoek

Eén van deze drie grote en vrij unieke pluspunten is dat je tijdens het verkoopproces van jouw woning slechts betaalt bij succes. Veel makelaars werken nog altijd met een vast courtage: een standaard bedrag voor de verkoop van jouw huis. Makelaardij Achterhoek niet. Dennie: “Wij vinden dat achterhaald, niet meer van deze tijd. Bij ons betaal je slechts een prestatievergoeding bij succes. Dus geen vaste courtage en geen vaste kosten vooraf. We spreken een minimaal verkoopbedrag af. Het bedrag wat daarboven wordt verkocht, splitten we met de klant. Verkopen we het huis voor het minimale verkoopbedrag of lager, rekenen we niks door.”

Persoonlijk marketingplan voor snelle verkoop

Foto: Makelaardij Achterhoek

Je ziet het voor je: de 30 standaard affiches van woningen die bij een doorsnee makelaar in de etalage hangen. Dit zie je niet bij Makelaardij Achterhoek. Zij kijken samen met de klant naar een op maat gemaakt, persoonlijk marketingplan voor de verkoop van een huis. Dennie: “Het streven is om iedere woning binnen 4 weken te verkopen. We zetten verschillende (social) kanalen in om iedere woning onder de aandacht te krijgen en te houden bij potentiële kopers. Dit kunnen wij doen voor iedere klant, omdat wij een kleinschalig kantoor zijn en willen blijven. Hierdoor kunnen we de tijd en aandacht besteden die nodig is om iedere woning snel te verkopen. Persoonlijk, effectief en snel.”

Totaal en realistisch verbouwadvies

Foto: Makelaardij Achterhoek

Huizen voelen na jarenlang woonplezier voor veel mensen vaak al als hun paleisje. Toch kunnen huizen vaak zat nog een upgrade gebruiken voor de meerwaarde die het oplevert. Dankzij Dennies ervaring kan hij een totaal verbouwadvies geven. “Ik heb jarenlang ervaring in de bouw- en interieurbranche. Op het moment dat we een woning doorlopen met de klant kan ik naderhand precies aangeven wat er eventueel nog moet gebeuren qua verbouwing om de waarde van het huis te verhogen. Ook bij klanten die een huis willen kopen, kunnen we met ons totaaladvies precies inspelen op de specifieke woonwensen. Zo krijgen ook zij een realistisch overzichtelijk verbouwadvies.”

Modern kantoor aan de Innovatieweg

Toepasselijker kon het eigenlijk niet: het innovatieve Makelaardij Achterhoek krijgt een modern kantoorpand aan de Innovatieweg 19A in Doetinchem. Nu nog in de stijgers, maar in februari nemen Dennie en zijn werknemers hun intrek. Tot die tijd kun je natuurlijk ook al bij Makelaardij Achterhoek terecht met al je wensen en vragen. Bekijk de mogelijkheden op de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Makelaardij Achterhoek. Meer over Makelaardij Achterhoek ontdekken?

Makelaardij Achterhoek

GeopendHele dag

Innovatieweg 19A, Doetinchem

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.