Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Biopeeling bij Bianca di Lollo: waarom deze behandeling goed is voor jouw huid

Aangeboden door Bianca di Lollo 27 oktober 2020

Goed voor jezelf zorgen is essentieel. Al helemaal in deze tijd. Veel mensen ervaren meer stress en dat is niet goed voor je huid. Gelukkig legt het personeel van Bianca di Lollo je altijd goed in de watten. Of dat nu ontspannende behandelingen zijn of een effectieve, huidverbeterende behandeling, zoals de Neoderma biopeeling.

Eigenaresse Bianca di Lollo runt haar gelijknamige wellness voor vrouwen aan de Terborgseweg in Doetinchem. Je kunt er onder meer genieten van massages, gezichtsbehandelingen en een Hamam arrangement. Bianca: “Naast ontspannende behandelingen bieden we ook de Neoderma biopeeling gezichtsbehandeling aan. Al na één biopeeling behandeling zie je duidelijk resultaat. Je huid ziet er meteen veel egaler, gezonder en stralender uit.” Na tien dagen zie je het optimale eindresultaat van deze behandeling.

Neoderma biopeeling: wat is het precies?

De letterlijke vertaling van Neoderma is nieuwe huid. Deze behandeling bevordert dan ook het herstel van jouw huid. Deze peeling is honderd procent biologisch en bestaat uit natuurlijke producten zoals algen, planten en kruidenextracten. Bianca: “De peeling bevordert de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine in de huid. Ook verbetert het de bloedcirculatie en normaliseert het de productie van talg, de immuniteit en alle functies van de huid.”

Lees verder onder de post:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

www.biancadilollo.nl

Een bericht gedeeld door Bianca di Lollo (@bianca_di_lollo) op

Voor wie?

Eigenlijk heeft ieder huidtype baat bij de biopeeling behandeling. Bianca: “Het is een intensieve glow boost voor iedere huid. Maar de behandeling is in het bijzonder geschikt voor mensen met: rimpels, acne, een onzuivere huid, pigmentvlekken, littekens, verslapping, een vale rokershuid.”

Eén of meerdere behandelingen?

Je kunt je eenmalig laten behandelen met de Neoderma biopeeling, dit geeft al een heel mooi resultaat. Meerdere Neoderma biopeeling behandelingen zijn ook mogelijk. Bianca: “Afhankelijk van het resultaat en jouw huidproblemen kijken we samen met de gediplomeerde Neoderma specialisten naar de gewenste behandeling(en).”

Afbeelding: Bianca di Lollo

Intake en thuisproducten na afloop

Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je eerst een intake. Na afloop van je behandeling krijg je twee producten van Neoderma die belangrijk zijn voor thuisgebruik: Bleu blood gel Youth Infuser en Bleu Blood Sunscreen. Deze producten zijn voldoende voor een aantal maanden. De totale kosten voor de Neoderma biopeeling inclusief de twee thuisproducten zijn: €220,-. Heb je al vaker een biopeeling gehad en of gebruik je al producten van Neoderma? Dan zijn de kosten slechts €86,- per behandeling.

Reserveren?

Vind jij het ook tijd om jouw huid te trakteren op deze effectieve gezichtsbehandeling? Reserveer dan telefonisch, per mail of online via: www.biancadilollo.nlDeze bijdrage wordt je aangeboden door Bianca di Lollo. Meer over Bianca di Lollo ontdekken?

Bianca di Lollo


Vandaag gesloten

Terborgseweg 44, Doetinchem

adv.