Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mingle’s Pick-Up: ‘Super spannend, maar we hebben er zin in’

Aangeboden door Mingle 8 april 2020

Wij hebben goed nieuws! Vanaf vrijdag 10 april kunnen we namelijk weer genieten van een selectie van heel veel Mingle-lekkers. Let op: wel gewoon vanaf je eigen keukentafel of luie stoel.

Veiligheid staat namelijk voorop bij Mingle. “Vanaf Goede Vrijdag kunnen mensen telefonisch hun bestelling doorgeven. Wanneer deze klaar is sturen wij een sms naar de gasten, zodat zij het op kunnen halen bij het Mingle pick-up point“, vertelt eigenaresse Wanya Lin Chou over het concept.

Contactloos afhalen

Volgens Wanya kunnen gasten op deze manier contactloos en veilig – met inachtneming van de benodigde voorzorgsmaatregelen – genieten van hun gerechten. “Wij noemen het contactloos afhalen”, voegt Wanya toe. “Er is keuze uit een heleboel heerlijke gerechten. We hebben een speciale bestellijst samengesteld, vol met Asian street food. Zo kunnen mensen thuis alsnog genieten van onze gerechtjes. Het is namelijk vooral bedoeld om mensen in deze rare tijden écht even te laten genieten.”

Lees verder onder de Facebookpost:

Vanaf vrijdag 10 april kun jij ook thuis genieten van een selectie van heel veel Mingle-lekkers. Fijne, verse en mooie…

Posted by Mingle on Tuesday, 7 April 2020

‘We staan te popelen’

Het doet Wanya goed dat zij en haar bedrijf zoveel overweldigende reacties kregen op Facebook. “Daardoor staan we mogelijk nóg harder te popelen om aan de slag te gaan met Mingle’s Pick-Up.” Net als veel andere Doetinchemse bedrijven kreeg ook Mingle te maken met de harde maatregelen omtrent het coronavirus. “Wij gaan niet bij de pakken neerzitten en hebben juist geprobeerd om de afgelopen weken zo nuttig mogelijk te besteden. Met onze pick-up als resultaat.”

Sta jij net als het team van Mingle te popelen om iets te bestellen? Dan moet je nog héél even geduld hebben tot vrijdag. Daarna is Mingle’s Pick-Up wekelijks geopend van woensdag tot en met zondag tussen 16:00 en 20:00. Wil je alvast alles lezen over de gerechten, de uitleg óf het gratis parkeren? Bekijk dan snel de website of de afhaallijst.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mingle. Meer over Mingle ontdekken?

Mingle

Nieuwstad 15 , Doetinchem

adv.