Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Esmee Evers (22): ‘microblading is het geheim voor mooie strakke wenkbrauwen

Aangeboden door Brows by Esmee 15 november 2019

De 22-jarige Esmee Evers uit Doetinchem besloot het roer drastisch om te gooien. Sinds oktober is zij de trotse eigenaresse van Brows by Esmee. Met haar bedrijf wil ze een gat in de markt vullen: microblading van de wenkbrauwen voor een mooie prijs en een goed resultaat.

Microblading bij Brows by Esmee. Bij het horen van de vakterm fronsten wij ook even met onze wenkbrauwen. Volgens Esmee zijn wij niet de enige en is het de hoogste tijd dat Doetinchem kennis maakt met deze behandelmethode. “Steeds meer mensen laten hun wenkbrauwen shapen. Microblading is een behandelmethode waarbij de wenkbrauwen semi-permanent in shape blijven”, legt de onderneemster uit.

microblading
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Wat is microblading?

Allemaal leuk en aardig, maar wat is microblading bij Brows by Esmee nou precies? Esmee: “Bij microblading zet je hele kleine sneetjes die je vult met pigment. Zie het als een natuurlijke manier van het opvullen en bijwerken van de wenkbrauw.” Je ‘wenkies’ blijven gemiddeld anderhalf jaar mooi. Daarna kun je ze weer bijwerken. Volgens Esmee is het de ideale oplossing voor mensen die bijvoorbeeld dunne wenkbrauwen hebben. “Of mensen die allergisch zijn voor verf. Bij deze behandeling gebruiken we pigment en zien dat mensen daar niet allergisch op reageren”, vult de onderneemster aan.

Brows by Esmee
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

‘Een goede tussenstap’

Toch benadrukt de Doetinchemse dat je niet alleen bij Brows by Esmee terecht kan als er iets mis is met je wenkbrauwen. “Ook als je ze voller of donkerder wil ben je van harte welkom.” De ondermeester ziet dat microblading voor haar mede Doetinchemmers soms een stap te ver is. Esmee: “Ze zijn wat huiverig. Daarom doe ik ook het ‘gewone’ verven en shapen. Dat is een goede tussenstap. Samen met de klant bedenk ik wat we gaan doen met de wenkbrauwen en je ziet dan direct het resultaat. Bevalt het, dan kun je de stap naar microblading zetten.”

wenkbrauwen
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

‘Permanent mooier’

Zelf was de ondernemer dagelijks druk met haar wenkbrauwen in model brengen tot ze besloot microblading te doen. “Je wenkbrauwen zijn eigenlijk gelijk mooier. Ik ben blij dat ik het heb gedaan.” Voor haar behandeling ging ze helemaal naar Rotterdam. Dat moet anders, dacht Esmee. Na het volgen van de nodige cursussen begon ze haar thuispraktijk Brows by Esmee. “Het doel is om Doetinchemmers er permanent beter uit te laten zien.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brows by Esmee. Meer over Brows by Esmee ontdekken?

Brows by Esmee beauty en wellness

Op aanvraag

Het Hennennest 35 , Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.