Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Makelaardij Oude IJssel: ‘Aan deze rivier vinden mensen hun thuis’

Aangeboden door De Hypotheekadviseur Doetinchem 2 juli 2020

Groot nieuws in de makelaarswereld in de omgeving van Doetinchem. Open Makelaars Ulft gaat sinds dit jaar namelijk door het leven als Makelaardij Oude IJssel. Een vertrouwde formule in een nieuw jasje. Maar hoe zit dat nou precies? Ondernemers Riccardo Willemsen en Niek Rauwers leggen het jullie graag even uit:

Wonen in de buurt van de Oude IJssel is hot. Of je nou gaat wonen in gemeentes Oude IJsselstreek, Bronckhorst óf het door ons zo geliefde Doetinchem: de Oude IJssel is al jaren dé plek waar wij Achterhoekers ons graag settelen.

Rivier als natuurlijke aanduiding

De Oude IJssel is de oorspronkelijke levensader van onze regio. Aan de oevers van deze rivier ontstonden de eerste nederzettingen in de regio en dit heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld tot een gebied waar veel mensen zich willen vestigen”, begint makelaar Riccardo Willemsen de uitleg over de nieuwe naam van zijn bedrijf. Volgens de ondernemer is de Oude IJssel de natuurlijke aanduiding van het werkgebied. 

Achterhoekse werkwijze

Dat klinkt allemaal mooi, maar wat merken woningzoekenden van deze verandering? “Op zich niet veel, want we zitten met hetzelfde personeel in hetzelfde pand in Ulft.” Riccardo benadrukt daarbij dat Makelaardij Oude IJssel voortborduurt op hun eigen persoonlijke werkwijze. Een manier die nóg beter aansluit bij de regio en Achterhoeker. “Dat wil zeggen dat we het persoonlijker maken. We gaan dieper in op de wensen en motivaties van de klant en van daaruit maken we een plan.”

Lees verder onder de foto: 

Foto: Eigen beeld

Krachtenbundeling

De ‘nieuwe’ makelaardij komt in hetzelfde pand te zitten als Financieel Fit. De twee bedrijven bundelen hun krachten om woningzoekenden én woningsverkopers zo goed mogelijk van dienst te zijn. “Op deze manier willen wij de klanten zo goed mogelijk ondersteunen, zoals we eerst ook met Open Makelaars Ulft deden. Het grote verschil is de nóg persoonlijkere aanpak. Noem het nog Achterhoekser”, zegt Niek Rauwers van Financieel Fit.

Totaalpakket

Met twee dienstverleners onder hetzelfde dak kunnen klanten voor al hun huisgerelateerde zaken terecht in Ulft. Niek: “Wij bieden klanten een totaalpakket. Riccardo is bij Makelaardij Oude IJssel namelijk niet alleen aankoop- en verkoopmakelaar, maar ook taxeren, adviseren en waardebepaling behoren tot de dienstverlening.”

Wil je een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van Makelaardij Oude IJssel óf direct een afspraak maken? Bekijk dan eens hun website.Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Hypotheekadviseur Doetinchem. Meer over De Hypotheekadviseur Doetinchem ontdekken?

De Hypotheekadviseur Doetinchem

dienstverlening

Gesloten09:00 - 17:00

, Doetinchem

Bekijk meer:dienstverlening

adv.