Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maak van Pasen een feestje met de producten van Bakker Bart

Aangeboden door Bakker Bart 9 april 2020

Vers gebakken paashaasjes 0f -haantjes, een rijkelijk gevulde ovenverse paasstol óf smeuïge bagels met zalm. Daar loopt je toch het water van in de mond? Wij hebben goed nieuws, want jij kunt deze Pasen gewoon van genieten van de paasproducten van Bakker Bart!

Bakker Martijn Wolsink had jullie graag met open armen ontvangen om er samen met jullie een leuk paasfeest van te maken. “Het loopt allemaal even iets anders. Daar kan ik helaas niets aan veranderen, daarom blijven we ons voor de volle honderd procent inzetten voor onze klanten”, vertelt Martijn resoluut.

Extra lang bezorgen

Eén van de opties is namelijk om je paasontbijt, -brunch of -lunch gewoon online te bestellen. Hier zie je een selectie van al het lekkers dat Bakker Bart tijdens Pasen te bieden heeft. “Zaterdag 11 april bezorgen we extra lang, tot laat in de middag. Zo zorgen dat onze klanten thuis een gezellige Pasen kunnen hebben.

‘Veiligheid klanten waarborgen’

Hoewel de lunchroom tijdelijk is gesloten, kun je voor je paasboodschappen nog ‘gewoon’ terecht in de winkel. In Doetinchem kun je de paasproducten van Bakker Bart namelijk veilig afhalen. Martijn heeft zijn uiterste best voor jullie gedaan: “We hebben een extra ruimte gemaakt in de winkel, waar mensen kunnen wachten. Via een aparte in en uit route kunnen we de anderhalve meter afstand blijven waarborgen.”

Wil jij van Pasen thuis nou één groot feest maken? Bekijk dan snel met wat voor een lekkers je de tafel kunt vullen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bakker Bart. Meer over Bakker Bart ontdekken?

Bakker Bart

Gesloten08:00 - 18:00

Simonsplein 9b, Doetinchem

adv.