Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maaike Verstraaten: ‘Dat Het Yoga Huis stopt, dat kan gewoon niet’

Aangeboden door Het Yoga Huis Doetinchem 28 februari 2020

De Doetinchemse Maaike Verstraaten (48) is vanaf 6 april de trotse nieuwe eigenaar van Het Yoga Huis Doetinchem. “Een nieuwe eigenaar met eigen ideeën in een nieuw pand, maar de naam en kwaliteit blijven hetzelfde”, zegt Maaike trots.

Het Yoga Huis Doetinchem is een begrip in onze stad. Na een turbulente periode zocht Rianne Sevink iemand om Het Yoga Huis Doetinchem over te nemen. “Ik dacht direct aan Maaike. Zij regelt al jaren van alles voor ons, dus ze leek me de perfecte kandidaat”, zegt Rianne, voormalig eigenaar van de Doetinchemse yogastudio.

Geen haar op je hoofd?

Waar Rianne volop potentie zag, voelde Maaike zich tótaal niet aangesproken. “Toen mailde Rianne mij met de vraag of er echt geen haar op mijn hoofd was die overwoog om Het Yoga Huis over te nemen. Ik voelde me vereerd én vond het leuk dat ze aan mij dacht”, vertelt Maaike trots.

Lees verder onder de foto:

Het Yoga Huis
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

‘Dat kan gewoon niet!’

De Doetinchemse moest Rianne’s vraag even laten bezinken, maar besefte langzaam dat dit een kans was die ze moest pakken. Maaike: “Het zou zó raar zijn als Het Yoga Huis er niet meer zou zijn. Dat kan gewoon niet! Ik wil de naam en de visie in ere houden.”

Yoga en ik hebben aan elkaar moeten wennen.

Enorm sceptisch

Zelf begon Maaike tien jaar geleden met haar yoga-avontuur. Een match made in heaven? “Ik was enorm sceptisch, dus nee. Yoga en ik hebben aan elkaar moeten wennen.” Het motto van de onderneemster was lange tijd: flink gas erop! Yoga bracht haar innerlijke rust en vertrouwen in zichzelf. Ze is nu zelfs een gediplomeerd yogadocent.”Wie had dat ooit kunnen denken.”

Nieuwe locatie

Inmiddels zijn de krabbels gezet en staat niets een succesvol voortbestaan nog in de weg. Maaike kijkt trots rond in haar nieuwe pand aan de Dr. Huber Noodtstraat, dat op 6 april haar deuren opent. Ook Rianne neemt een kijkje in het nieuwe pand en ziet dat Het Yoga Huis bij Maaike in goede handen is. “Nu nog een likje verf en wat aanpassingen en dan zijn we er klaar voor”, zegt Maaike lachend.

Lees verder onder de foto:

Het Yoga Huis
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Blijft alles hetzelfde?

Betekent een nieuwe eigenaar en een nieuw pand ook direct een nieuwe manier van werken? “De basis blijft hetzelfde. Het Yoga Huis staat in mijn ogen namelijk voor een mooie plek waar je onder begeleiding van deskundige yogadocenten verschillende yogastijlen kunt volgen”, legt Maaike uit.

Volgens de onderneemster is er straks wel iets anders dan voorheen: “We gaan enkel en alleen met strippenkaarten werken. Deze kun je per docent aanschaffen. Daarnaast gaan we ook workshops en specials aanbieden.”

Op 6 april opent Het Yoga Huis de deuren in de Dr. Huber Noodtstraat. Kun je niet wachten tot dan? Geen paniek, want je kunt alle ontwikkelen volgen via de website.


Meer over Het Yoga Huis Doetinchem ontdekken?

Het Yoga Huis Doetinchem yoga

Gesloten09:00 - 22:00

Louise de Colignystraat 11a, Doetinchem

Bekijk meer:yoga

adv.