Krullenbollen opgelet: deze kapper knipt je krullen wél goed

Aangeboden door Esther Hairfashion 15 september 2018

Iedereen met krullend haar weet het: een slechte kapper kan je krullen compleet verpesten. Een goede kapper daarentegen zorgt ervoor dat jouw krullen nog nooit zó mooi waren. Kapsalon Esther Hairfashion is zo’n kapper. Aan ons onthullen ze hun grote geheim. 

Het knippen van krullend haar is voor veel mensen een crime. De ene kapper knipt het te kort, de ander te bot en bij weer een ander veranderen de krullen in één grote pluizenbos. Niet bij Esther Hairfashion, daar zijn kapsters Tanja en Sandra gespecialiseerd in het knippen van krullen.

Nieuwe techniek

Het duo knipt volgens een specifieke techniek, de zogenoemde Curlsys techniek van Brian McLean. “Bij een normale knipbeurt knipt een kapper een willekeurige pluk haar recht af, maar bij de Curlsys manier pakken wij een bundeltje haar dat al van nature bij elkaar hoort om dat vervolgens met een speciale schaar te knippen”, legt Tanja uit.

Het resultaat? Een prachtige bos krullen die niet pluist. “We kunnen met deze speciale techniek het maximale uit de krul halen. Zo kunnen we een enorme krullenbos minder laten krullen, maar kunnen we ook een onzichtbare krul tevoorschijn toveren”, vertelt Sandra enthousiast. “Wij creëren wat de klant wenst.”

Opleiding

Het duo is één van de weinige hier in de omgeving die krullend haar knipt volgens deze bijzondere techniek. “We hebben daar heel wat cursussen voor gevolgd”, lachen ze. “Brian McLean, de man achter deze techniek, eist dat kappers eerst drie cursussen volgen voordat ze het mogen toepassen in de salon.”

Zijn jouw krullen toe aan een goede knipbeurt, ben je dat pluizige haar beu of heb je een kleine slag in je haar maar droom je stiekem al járen van een grote bos met krullen? Maak dan een afspraak bij Sandra of Tanja van Esther Hairfashion en laat je krullen eens goed onder handen nemen.

via GIPHY


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Esther Hairfashion Meer over Esther Hairfashion ontdekken?

Esther Hairfashion kappers

Nu open08:00 - 16:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Plantenstraat 2a, Doetinchem

Bekijk meer:kappers

adv.