Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Keuzestress? Maak je kerstborrel dit jaar onvergetelijk bij Sir James

Aangeboden door Mooi ben jij!/Sir James 2 november 2019

Ho! Ho! Ho! Voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. Heb je bij het plannen van de kerstborrel ook zo’n last van keuzestress? Geen paniek, want met een kerstborrel bij Sir James zit je gegarandeerd goed.

Weet je nog hoe leuk het was op die ene kerstborrel? Anno 2019 moet een kerstborrel net zo leuk zijn. Eentje om nooit meer te vergeten. De perfecte gezellige ambiance, fancy hapjes en het liefst een ruime keuze aan alcoholische versnaperingen. Ongemerkt leg je de lat nogal hoog. Wij kunnen ons indenken dat dit zorgt voor de nodige stress. Totaal overbodig, want bij het Doetinchemse Sir James bepaal jij, eventueel samen met je collega’s, hoe onvergetelijk de kerstborrel wordt.

De gast is koning

Oesters met champagne óf heb je toch liever bittergarnituur met bier? Bij Sir James is het allemaal mogelijk. “In principe kun je bij ons alle kanten op, zelfs een kerstdiner met kalkoen behoort tot de opties”, zegt Sabine Hoogenkamp, eigenaresse van de horecagelegenheid. Volgens de onderneemster is de gast koning: “alles wat binnen onze mogelijkheden past is mogelijk.”

Tekst gaat verder onder foto’s.

Bron: Redactie indebuurt Doetinchem
Bron: Redactie indebuurt Doetinchem
Bron: Redactie indebuurt Doetinchem
Bron: Redactie indebuurt Doetinchem

Naast een smaakvolle ambiance waar de kerstsfeer niet ontbreekt, ben je bij Sir James echt de baas over je eigen kerstborrel. Sabine: “Gasten maken in principe een keuze uit onze bites en het drankassortiment. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wil. Heb je liever een diner? Geen probleem. Ook over de grootte van de groep hoef je niet in te zitten. Wij hebben een mooie ruimte, dus ook dat moet geen probleem zijn.”

Unieke combinatie

Inmiddels in Sir James een begrip in Doetinchem. De één gaat voor een ‘vrijmibo’ met aansluitend James and Friends op de laatste vrijdag van de maand. De ander eet er een hapje, bijvoorbeeld tijdens het shoppen bij Mooi ben jij!. Via de kledingzaak loop je zo binnen bij Sir James. Ook tijdens je kerstborrel kun je profiteren van dit unieke concept. “Wil je iets extra’s doen? Dan kun je de borrel voor een leuke prijs bijvoorbeeld combineren met een cadeaubon van Mooi ben jij!”, legt Sabine uit.

Kan jij niet wachten om je kerstborrel bij Sir James te organiseren? Dat snappen wij. Maak dan snel een afspraak en bespreek je wensen. Zoek je nog een outfit voor de borrel? Laat je dan eens adviseren door het team van Mooi ben jij! of Sir James menswear. 


Meer over Mooi ben jij!/Sir James ontdekken?

Mooi ben jij!/Sir James kledingwinkels

Vandaag gesloten

Grutstraat 1, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.