Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze moderne en greeploze keukens kun je bewonderen bij Keukenloods Gaanderen!

Aangeboden door Keukenloods Gaanderen 6 maart 2020

Het blijft een mooie combinatie: een moderne keuken met greeploze fronten. Droom jij van zo’n keuken, maar lijkt het een te-ver-van-mijn-bed-show? Dan heb je geluk, want ze zijn namelijk dichterbij dan je denkt! Je bewondert ze gewoon bij Keukenloods Gaanderen. Wij zetten alvast een paar van de mooiste op een rijtje:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Geel en grafiet: een unieke combi

Greeploze keukens
Eigen beeld

Wil je een keuken die in het oog springt? In deze keuken valt direct het gele accent op. De felgekleurde ‘currygele’ bovenkasten passen perfect bij de moderne uitstraling.  Dit in combinatie met het keramieken werkblad en het resultaat is een prachtige keuken! Ben je helemaal hoteldebotel van deze keuken? Bekijk snel de mogelijkheden.

De luxe topper

Keukenloods
Eigen beeld

Soms heb je ‘gewoon’ behoefte aan wat meer luxe in je keuken. In deze greeploze keuken van Keukenloods Gaanderen is aan luxe geen gebrek. Zo heb je genoeg ruimte aan de bar van het keukeneiland, ideaal om samen een hapje of drankje aan te doen. De ingebouwde side-by-side koelkast maakt het plaatje compleet. Leuk weetje over deze opstelling: er zit ook een wijnkoelkast in,  waar je ideale temperatuur zelf perfect kunt afstellen. Wat wil je nog meer?

Black beauty

Greeploze keukens
Eigen beeld

Zwarte keukens zijn al jaren populair, maar dit exemplaar doet er nog een schepje bovenop. De zwarte fronten en zwarte apparatuur zorgen voor een bijzondere uitstraling. In deze keuken zit bovendien een prachtige BORA kookplaat, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het ongemak van een afzuigkap. Ook leuk: In de kastenwand zit een open gedeelte, die kun je inzetten als extra werkplek óf inrichten met mooie accenten.

Opvallend opaal

opaal
Eigen beeld

Zoek jij een keuken met een bijzondere kleur? Ga dan voor deze rechte keuken met de kleur: Terra opaal. Wist je dat dit dé keukenkleur van 2020 is? Deze tint is bovendien ideaal als je een keuken wilt die net wat meer opvalt dan andere exemplaren. Het aanrechtblad is ook uniek. Door de bewerking lijkt het van natuursteen, maar het is in werkelijkheid gemaakt van spaanplaat. Hierdoor is het blad zeer onderhoudsvriendelijk.

Strak en modern

keukenloods
Eigen beeld

Niet iedereen is in de wie gelegd voor een opvallende keuken. Deze keuken is juist sterk in zijn subtiliteit. Het betonnen werkblad is robuust zonder
overheersend te zijn. Ook de kastenwand heeft een leuke toevoeging: de gelakte fronten zijn namelijk niet glad, maar hebben een houttextuur. Dit komt pas naar voren als je héél goed kijkt. Dit zorgt voor extra dimensie in deze eilandkeuken.

Meer keukeninspiratie!

Greeploze keukens
Eigen beeld

Dit is natuurlijk slechts een greep uit alle mogelijkheden op keukengebied. Wil je meer keukeninspiratie? Ga dan eens langs in het filiaal van Keukenloods in Gaanderen. Hier krijg je advies op maat en kun je de keukens in het echt te zien. Wil je nu meteen al meer keukens zien? Neem dan een kijkje op hun Instagrampagina.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Keukenloods Gaanderen. Meer over Keukenloods Gaanderen ontdekken?

Keukenloods Gaanderen woonwinkels

Gesloten09:30 - 21:00

Slakweg 84, Gaanderen

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.