Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerstcadeautip: begin 2020 goed en zeg de eindejaarsstress vaarwel

Aangeboden door Bianca di Lollo 12 december 2019

Kerstmis staat voor de deur en zeg nou zelf: wat is er fijner dan je geliefden te laten genieten? Inspiratieloos óf wil je dit jaar een origineel kerstcadeau geven? Het december arrangement bij Bianca di Lollo is dé oplossing!

Bij de Doetinchemse wellness voor vrouwen profiteer je de hele maand december van het december arrangement. Deze twee uur durende behandeling staat in het teken van genot en ontspanning. Heerlijke prikkelende geuren én de frisse aromatische citrus oliën hebben een kalmerende werking. Met het december arrangement bij Bianca di Lollo voel je de eindejaarsstress direct je lichaam verlaten.

Wat kun je verwachten?

Begin het december arrangement met een rugpeeling met sinaasappelscrub om je lichaam te ontspannen. Helemaal relaxed? Dan word je rug gemasseerd met een oliemix van: kaneel, sinaasappel, kruidnagel, den en pepermunt. Heerlijk verwarmend tijdens de koude winterdagen. Tot slot krijg je een rugpakking met Ghassoul & steranijs. Dit verlicht de ademhaling, ontspant de spieren en zit boordevol tal van antioxidanten en vitamines.

Lees verder onder de foto: 

Bianca di Lollo
Bron: Redactie indebuurt Doetinchem

Zijn alle spieren in je rug ontspannen en waan je jezelf in de zevende hemel? Dan is het de hoogste tijd voor een Yon-Ka gezichtsbehandeling inclusief het modelleren van je wenkbrauwen. Laat je gezicht 60 minuten lang verwennen met onder andere warme kompressen, een gezicht-schouder-nekmassage en een ontgiftend masker. De behandeling sluit je af met een drankje in de lounge.

Dit klinkt toch hemels? Wacht niet langer en geef je geliefden, familie of vriendinnen deze genotservaring tijdens de kerst. Het december arrangement kost €49,- en is te bestellen tot en met 27 december 2019. Besteden kan tot 1 juni 2020. Samen genieten van dit arrangement? Geen probleem! Het december arrangement bij Bianca di Lollo kan met twee personen tegelijk worden gereserveerd.


Meer over Bianca di Lollo ontdekken?

Bianca di Lollo

Gesloten10:00 - 20:00

Terborgseweg 44, Doetinchem

adv.