Jitske is doof, maar het werken bij Comfoor geeft haar veel zelfvertrouwen

Aangeboden door Comfoor

Deze week hebben we niet één, maar vijf (!) Doetinchemmers van de week. Hoewel ze allemaal enorm verschillend zijn, hebben ze één overeenkomst: ze werken alle vijf bij Comfoor in Doetinchem. Het bedrijf is dé expert op het gebied van gehoorbescherming en gehoorverbetering. Wil je weten wat daar zo bijzonder aan is? Nicole, Judith, Gerwin, Jitske en Guy vertellen het je graag.

 ‘Ga weer met plezier werken’

Werken bij Comfoor
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

“Inmiddels heb ik het gevoel dat ik hier al jaren werk. In werkelijkheid is het pas een jaar.” Volgens de Doetinchemse Nicole Bulten (45) is het een verademing om bij Comfoor te werken. Als Planning & Sales Support Employee ondersteunt zij de de Accountmanagers en de Service Employees in de buitendienst.Een veelzijdige baan én het is nooit saai.”

Sinds haar komst bij Comfoor gaat Nicole weer met plezier naar het werk. Ook haar omgeving merkt dat ze lekker in haar vel zit. Ze zou het iedereen dan ook aanraden om bij haar werkgever te komen. Nicole: “Er heerst een fijne sfeer, met ‘normale’ mensen. We zijn stuk voor stuk toegewijd, dus we gaan voor elkaar door het vuur. Dat zorgt ervoor dat dit prachtige bedrijf kan groeien. Je doet het echt met z’n allen.”

‘De kwaliteit van leven verbeteren’

Werken bij Comfoor
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Dat werken bij Comfoor vaak precisiewerk is, bewijst de 39-jarige Judith Kleinhout. Als productiemedewerker verzorgt zij de eindcontrole. Dit betekent dat zij controleert of alle orders tot in de puntjes kloppen, want alles is op maat gemaakt. Voor Judith is het een sport om klanten zo goed mogelijk te helpen: “Ieder doosje met onze producten staat voor mij voor een persoon. Wij helpen deze persoon om de kwaliteit van leven te verbeteren. Dat is toch super fijn.”

Voor Judith is haar werk bij Comfoor de perfecte baan. “Ik werk met plezier en heb voldoende mogelijkheden om te groeien. We worden uitgedaagd om meerdere dingen op te pakken, mits je dat wil. In mijn vier jaar bij Comfoor ben ik gegroeid in zowel mijn persoonlijkheid als in mijn vaardigheden. Je krijgt altijd de kans om je te ontwikkelen.”

‘De Comfoortrein dendert maar door’

Werken bij Comfoor
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Inmiddels hoort Gerwin Bruijns (57) bij het meubilair van Comfoor. Een krappe 28 jaar geleden begon Gerwin op de verkoopafdeling van het bedrijf. “Volgens mij was ik personeelsnummer vijf. Nu werken er ongeveer 150 werknemers, dus ik  kan wel zeggen dat ik één van de eersten was.” Zelf heeft Gerwin de sales in 2011 ingeruild voor de inkoop en ook Comfoor is zelf in 28 jaar tijd enorm gegroeid. “We weten mensen nog steeds te verbazen, dus dat is altijd goed”, zegt hij lachend.

Voor Gerwin is het vooral belangrijk dat hij gelukkig is in zijn werk. Zelf haalt hij vooral voldoening uit successen. “Zowel grote als kleine successen hoor”, vult hij aan. “Ook de samenwerking met collega’s, waardoor anderen hun werk goed kunnen doen, geeft veel voldoening.” Succes was er de laatste jaren genoeg bij Comfoor en ook dit jaar dendert de ‘Comfoortrein’ volgens Gerwin gewoon door. Voor werkzoekende is dit hét ideale moment om in te stappen. “Stap in en groei mee”.

‘Werken bij Comfoor geeft mij zelfvertrouwen’

Werken bij Comfoor
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Het verhaal van Jitske Nutters (27) is wellicht nog een tikkeltje meer bijzonder. Jitske is namelijk doof, maar kan toch gewoon werken bij Comfoor. Dat is voor haar een verademing, want ze kan lekker aan het werk als productiemedewerker. Samen met de andere dove werknemers voelt zij zich gewaardeerd bij het Doetinchemse bedrijf. “Een gebarentolk is altijd welkom op de werkvloer én ook de leidinggevenden leren gebarentaal”, zegt Jitske via haar gebarentolk.

Jitske benadrukt dat ze haar bij Comfoor niet zien als het dove meisje. Ze krijgt juist veel zelfvertrouwen door het werken bij Comfoor. “Mis ik iets, dan krijg ik de ruimte het te vragen. Daarnaast ben ik van nature creatief en vind ik het fijn om met mijn handen te werken. Heb ik een goed idee om het productieproces te optimaliseren? Dan worden mijn ideeën ook daadwerkelijk gebruikt. Je bent onderdeel van het team”. Voor Jitske is Comfoor dan ook de ideale werkplek. Ze is ervan overtuigd dat ook andere dove mensen voor hun kans moeten gaan bij Comfoor.

‘Gezelligheid nooit ten koste van de kwaliteit’

Comfoor
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Voor de 24-jarige Guy Jessurun Lobo was het een grote stap om vanuit zijn studie Grafische Vormgeving aan de slag te gaan als modelleerder bij de Doetinchemse specialist in gehoorbescherming en gehoorverbetering. Hij is sinds oktober in dienst bij Comfoor, maar werd met open armen ontvangen. “We hebben een gezellig team, maar die gezelligheid gaat nooit ten koste van de kwaliteit en kwantiteit.”

Volgens Guy is het vooral belangrijk dat zijn werkgever goed is voor de werknemers. “Je krijgt hier de tijd om iets je eigen te maken. We werken met unieke producten, want ze zijn allemaal anders.” Voor de Doetinchemmer is het fijn dat de lijntjes kort zijn en er intern tal van doorgroeimogelijkheden zijn. “Als je uitblinkt dan voel je de waardering.” Daarnaast roemt hij vooral de teamspirit. “Je doet dit werk met z’n allen, want je producten moeten op tijd bij de klant zijn. Als team zorgen wij ervoor dat we onze afspraken halen.”

Gaan met die ba(na)an!

Embed niet geladen. Accepteer eventueel de cookies om deze te kunnen zien. Cookie-instellingen

Stuk voor stuk waren de werknemers van Comfoor te spreken over de geweldige sfeer die heerst binnen het bedrijf. Ze voelen zich gewaardeerd en gaan met plezier naar hun werk. Zoek jij een nieuwe baan óf uitdaging en klinkt dit je als muziek in de oren? Bekijk dan snel het bovenstaande filmpje of bekijk de vacatures bij Comfoor.

Comfoor

4,8
(16)

Vlijtstraat 60-01, 7005 BN Doetinchem

Nu geopend

Meer informatie

Comfoor

4,8
(16)

Vlijtstraat 60-01, 7005 BN Doetinchem

Nu geopend

Meer informatie

Comfoor

4,8
(16)

Vlijtstraat 60-01, 7005 BN Doetinchem

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Partnerbijdragen

Ga naar “Waarom het voordelig kan zijn om juist nu jouw hypotheek af te sluiten”

Waarom het voordelig kan zijn om juist nu jouw hypotheek af te sluiten

Aangeboden door De Hypotheker Doetinchem

Ga naar “Mariska verstuurde vorig jaar 5.600 kerstkaarten: ‘Ik heb nog nooit een jaar overgeslagen’”

Mariska verstuurde vorig jaar 5.600 kerstkaarten: ‘Ik heb nog nooit een jaar overgeslagen’

Aangeboden door PostNL

Ga naar “Shopping time! Hier in Doetinchem vind je jouw exclusieve kerstjurk”

Shopping time! Hier in Doetinchem vind je jouw exclusieve kerstjurk

Aangeboden door Modehuis Casa Blanca

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “HOUTEN KERSTBOOMPJES”

HOUTEN KERSTBOOMPJES

 • Xenos
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98”

Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99”

Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “True Spirit gebreide tuniek** € 14,99”

True Spirit gebreide tuniek** € 14,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Lamswollen sloffen vanaf € 22,99”

Lamswollen sloffen vanaf € 22,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Medewerker Informatiebeheer”

Medewerker Informatiebeheer

 • Waterschap Rijn en IJssel
 • Fulltime
Ga naar “Service Technicus”

Service Technicus

 • Continu Professionals
 • Fulltime