Instant zomer in je tuin met deze vijf Mediterrane eye-catchers van Tuincentrum Peer

Aangeboden door Tuincentrum Peer 10 april 2019

De tuin is een plek waar de tijd stil staat; waar je kunt genieten van zoete geuren en zonnige kleuren. Met deze vijf blikvangers van Tuincentrum Peer haal je de Mediterrane zomer naar je achtertuin. De planten zijn speciaal in Italië ingekocht en zijn gehard voor het Nederlandse klimaat. Maak van jouw tuin een vakantiebestemming!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Palmbomen

Instant vakantiegevoel creëer je met een palmboom – of twee 😊 – in je tuin. Hang er een hangmat tussen en je bent klaar voor de zomer! De palmbomen worden in Noord-Italië gekweekt en zijn geschikt voor het Nederlandse klimaat.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tuincentrum Peer. Meer over Tuincentrum Peer ontdekken?

Tuincentrum Peer tuincentra

Nu open09:00 - 18:00

Auroraweg 5, Doetinchem

Bekijk meer:tuincentra

Olijfboom

Een stukje nostalgie in jouw tuin creëer je met deze vijfendertig jaar oude olijfboom. De grillige stam van de boom geeft ook de modern aangelegde tuin leeftijd. Zak neer in je loungebank met een goed glas wijn en jouw zomeravond kan niet meer stuk.

Lagerstroemia

Wie kent hem niet? Deze relatief onbekende plant is een absolute blikvanger! Hij is als struik of op stam te krijgen en in verschillende kleuren. Zet hem in de volle zon en hij bloeit de hele zomer én nazomer. Hier word je toch blij van!

Citrus

Zon, zomer en citrus! Deze plant is het zonnetje in de tuin. De felgele citrusvruchten geven jouw tuin niet alleen kleur, ze smaken ook nog eens goed in je drankje. Cheers!

Albizia boubri

Deze plant wordt ook wel een ‘Perzische slaapboom’ genoemd. ‘s Nachts klappen de karakteristieke blaadjes van de plant dicht. Deze plant bloeit volop en brengt de zomer naar jouw achtertuin met zijn mooie roze pluimpjes.

Beleef je tuin!

Een tuin is meer dan een verzameling planten. Een tuin leeft en laat zich niet opjagen. Stefan Vleeming van Tuincentrum Peer vertelt vol passie: “Ik heb drie kinderen die graag in de tuin spelen. Samen verzorgen we de planten; ze staan te springen als de eerste bloemen en vruchten verschijnen. Die passie voor planten delen we bij Peer graag met de klant. We onderscheiden ons in kennis en kunde. We weten hoe je een tuin inricht, welke planten je waar kunt plaatsen en hoe je van je tuin een beleving maakt. Of je nou een liefhebber bent of een hobbyist; wij staan voor je klaar met advies op maat.”

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.