Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe vet is dit: deze zwarte accenten maken je keuken helemaal af!

Aangeboden door Keukenloods Gaanderen 7 december 2019

Zwart is helemaal in de mode. Dat vinden we niet gek, want deze kleur staat overal goed bij en heeft bovendien een luxe uitstraling. Is jouw huidige keuken toe aan vernieuwing? Of vind je zwart mooi, maar is de overstap naar een zwarte keuken voor jou te groot? Dan heeft Keukenloods Gaanderen dé oplossing!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Zwarte, zwarter, zwartst

Zwarte keuken
Zwarte kraan en wasbak. Bron: Keukenloods

Iedereen heeft ze thuis: kranen. De waterkraan in de keuken is allang niet meer de simpele roestvrijstalen uitvoeringen die warm en lauw water levert. Dat is verleden tijd, want tegenwoordig haal je ook gekoeld, bruisend en kokend water uit de kraan. Gelukkig zijn ze nu ook in het zwart te kijgen!

Geef je keuken een nieuwe look met een zwarte kraan óf spoelbak. Met een zwarte spoelbak maakt je dit gedeelte van je keuken helemaal af. Bij Keukenloods Gaanderen kun je de spoelbak helemaal personaliseren. Denk aan een variant die licht reflecteert óf met een speciale gloed. Naast deze zwarte keukenapparatuur hoort natuurlijk een fashionable zwart zeeppompje.

Steel de show

Zwarte apparatuur
Afzuigkap. Bron: Keukenloods

Gaat jouw hart sneller van zwarte accenten in je keuken? Dan kun je eigenlijk niet om een zwarte afzuigkap heen.  Tegenwoordig draait hij bij afzuigers niet meer alleen om functionaliteit, maar ook om design. Kies bijvoorbeeld voor een ingebouwde kap óf juist een variant die de show steelt.

Hetzelfde geldt voor andere zwarte keukenapparatuur. Verwerk bijvoorbeeld je vaatwasser in het interieur óf laat de machine juist extra opvallen. Steel de show met deze opvallende zwarte vaatwasser van SMEG. Geen vaatwasser nodig? Ga dan voor een trendy zwarte koelkast. Maak van dit onmisbare apparaat een statement in jouw keuken. 

Zwarte accessoires

Voorbeeld van een zwart accessoire. Bron: Keukenloods

Vet hè, die zwarte keukenapparatuur? We kunnen ons echter ook voorstellen dat dit wel héél veel zwart is. Begin je liever iets rustiger? Dan heeft Keukenloods Gaanderen ook de nodige zwarte keukenaccessoires. Niet alleen handig, maar ook stijlvol.

Ga jij voor een zwarte mixer, messenset óf toch voor een opvallend koffiezetapparaat? Welke voorkeur je ook hebt: Je hebt keuze uit genoeg mooie apparaten.

Fornuis als eyecatcher

Zwarte keuken
Zwart gasfornuis. Bron: Keukenloods

Nog niet genoeg van alle verbluffende zwarte keukenapparatuur? We hebben een knaller om mee af te sluiten: een zwart fornuis. Dit is een echte eyecatcher in de keuken én eigenlijk gaat hij goed samen met alle andere zwarte apparaten. 

Kortom: Er zijn genoeg mogelijkheden om van je keuken een zwarte droomkeuken te maken. Ben jij net zo enthousiast als wij? Bekijk dan vooral het assortiment van Keukenloods of kom geheel vrijblijvend langs bij een van de filialen.  


Meer over Keukenloods Gaanderen ontdekken?

Keukenloods Gaanderen woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Slakweg 84, Gaanderen

Bekijk meer:woonwinkels

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.