Hoe HappyNurse je aan een droombaan in de zorg helpt

Aangeboden door HappyNurse Doetinchem 4 januari 2019

Ligt jouw hart in de zorg, maar lukt het je niet om een passende baan te vinden? Wip dan eens binnen bij HappyNurse in Doetinchem. Een uitzendbureau met heel veel toffe banen in de zorg. 

HappyNurse is een uitzendbureau voor mensen in de zorg variërend van de psychiatrie, ouderenzorg, gehandicaptenzorg tot ziekenhuizen. “Ons hele team komt zelf ook uit de zorg, waardoor we niet alleen kennis in huis hebben, maar ook weten wat er speelt op de werkvloer”, vertelt Nicole Hermans, één van de gezichten van de vestiging in Doetinchem.

Flexibiliteit

Het grote voordeel van werken voor HappyNurse? “De flexibiliteit. Mensen kunnen bij ons zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel ze werken. Het is daardoor heel goed te combineren met bijvoorbeeld een druk privé- of gezinsleven”, vertelt Sigrid de Groot die tevens met veel plezier voor het uitzendbureau werkt.

Daarnaast biedt HappyNurse mensen ook de mogelijkheid om op verschillende plekken te werken. “Van verzorgende, gehandicaptenzorg tot kinderopvang: je kunt bij ons alle kanten op. Juist als je nog niet weet wat je leuk vindt – omdat je bijvoorbeeld net bent afgestudeerd –  is werken in verschillende sectoren dé perfecte manier om dat te ontdekken.”

HappyNurse

Zoals de naam van het uitzendbureau al verklapt, staat het welzijn van de medewerkers bij HappyNurse hoog in het vaandel. Nicole: “We vinden het heel belangrijk dat mensen happy zijn en we doen er dan ook wel alles aan om dat zo te houden. Zo bieden we veel opleidingen en trainingen aan, maar is er ook veel betrokkenheid en persoonlijk contact.”

“We zijn misschien een uitzendbureau, maar ook bij ons kunnen mensen gewoon binnenwandelen als ze vragen hebben, ergens mee zitten óf gewoon een kop koffie willen drinken”, vult Sigrid aan. “We vinden die toegankelijkheid juist heel belangrijk en maken daar graag tijd voor vrij. Laatst nog kwam een werknemer taart brengen voor z’n verjaardag. Dat is toch leuk?”

Werken voor HappyNurse

Ondanks alle voordelen zien sommige mensen werken voor een uitzendbureau nog steeds als iets negatiefs. “Dat is totaal niet nodig”, vindt Nicole. “Net als mensen in loondienst bouw je pensioen, vakantiedagen en vakantiegeld op. Kun je flexibele diensten draaien, maar ook vaste uren krijgen. En heb je minder stress doordat je naast je werk geen verplichtingen hebt.”

Juist omdat het hele team van HappyNurse zelf ook uit de zorg komt, maakt dat ze goed kunnen inspelen op de wensen van zowel werkgever als werknemer. “Mocht je vragen hebben of nieuwsgierig zijn of we iets voor jou kunnen betekenen, kom dan gerust langs op kantoor.” Wie weet vind daar wel je ultieme droombaan. Happy you!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HappyNurse Doetinchem. Meer over HappyNurse Doetinchem ontdekken?

HappyNurse Doetinchem zorg

IJsselkade 22A , Doetinchem

Bekijk meer:zorg

adv.