Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het nieuwe Circle-Fit wil een blijvend gezonde levensstijl bereikbaar maken in tijd, prijs en gemak

Aangeboden door Circle-Fit Doetinchem B.V. 25 november 2019

Het gloednieuwe Circle-Fit in de Synagogestraat in Doetinchem opent op 30 november zijn deuren. In deze kleinschalige club werk je in 30 minuten een intensief parcours af waarbij je alle spiergroepen onder handen neemt. Klinkt ideaal toch? Wij namen alvast een kijkje en dít kunnen jullie verwachten.

Met man en macht wordt gewerkt om Circle-Fit klaar te maken voor de opening van aankomend weekend. Toch zie je de contouren van dit voor Doetinchem unieke concept al ontstaan. Twaalf supermoderne fitnessapparaten staan opgesteld in een cirkel. “In 30 minuten werk je een programma af wat speciaal op jouw behoeftes is afgesteld. Ons systeem zegt klanten wat ze moeten doen en hoe lang de sets duren. Na een half uur sta je afgepeigerd maar voldaan weer buiten. Een fluitje van een cent”, zegt oprichter Frank Dijkman.

Hoe werkt het?

Dat klinkt allemaal mooi, maar hoe gaat het in zijn werk? Frank: “Tijdens een uitvoerige intake meten en wegen we de klant. We bepalen het programma en de trainingsintensiteit. Klanten krijgen een polsband waarmee ze kunnen inchecken, waarna ons systeem de apparaten instelt voor hen. Zo trainen zij met het juiste gewicht en worden de apparaten afgesteld op hun lengte.” Fascinerend is ook de nauwkeurigheid van het systeem. Tot op de seconde wordt gemeten hoe lang je iets moet doen. “Cardio is twee keer 3 minuut 40. Bij krachttraining doe je twee sets van 40 seconden en je hebt 30 seconden om te wisselen”, legt Frank het concept uit.

Sporten wanneer het jou uitkomt

Doetinchem is het derde filiaal van de nieuwe fitnessketen. Frank is één van de oprichters van Basis Fit en besloot na een sabbatical dat de tijd rijp was voor een nieuw project. Frank: “Met Circle-Fit wil ik bereikbaar zijn voor iedereen. Binnen dit concept werken we met een lage prijs. Je kunt namelijk al sporten vanaf €7,49 per week. Daarnaast hanteren we ruime openingstijden, zodat mensen zelf kunnen bepalen wanneer ze willen sporten.” De ondernemer benadrukt dat Circle-Fit zeven dagen in de week open tussen 07.00 en 23.00 uur. “Op vaste tijden loopt er begeleiding rond, maar ook als we onbemand zijn kunnen klanten hun programma afwerken. Je bepaalt zelf wanneer je fit wordt.”

Circle-Fit
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Kleinschalig en gezellig

Met dit concept wil Frank een alternatief bieden voor de traditionele sportschool. “We richten ons in eerste instantie vooral op Doetinchemmers van 35 jaar en ouder. Deze groep vindt het huidige aanbod te massaal en ze weten vaak niet wat ze moeten doen. Circle-Fit biedt hen een makkelijk alternatief”, legt Frank uit. Om deze groep tegemoet te komen wordt Circle-Fit kleinschalig, sfeervol en gezellig. “Onze klanten moeten met plezier komen sporten. In onze fitnessboetiek streven wij naar blijvende fitheid voor iedereen.”

Bron: Redactie indebuurt Doetinchem
Bron: Redactie indebuurt Doetinchem
Bron: Redactie indebuurt Doetinchem
Bron: Redactie indebuurt Doetinchem

Dat klinkt niet verkeerd toch? Om het nog mooier te maken, heeft Circle-Fit een mooie welkomstactie. Frank: “De klanten die zich in december inschrijven, krijgen de eerste vier weken gratis”, zegt Frank. Ook zo benieuwd naar de nieuwe sportschool in de Synagogestraat? Kom dan een kijkje nemen tijdens het openingsweekend op zaterdag 30 november en zondag 1 december. Kun je niet wachten? Bekijk dan het aanbod op de website.



Meer over Circle-Fit Doetinchem B.V. ontdekken?

Circle-Fit Doetinchem B.V.

sportscholen

Geopend07:00 - 23:00

Bekijk meer:sportscholen

adv.