Handig: deze autogarage monteert winterbanden én slaat je zomerbanden op!

Aangeboden door Oosterink Banden 17 november 2018

Wil je ook tijdens de koude wintermaanden veilig de weg op? Wip dan even binnen bij Oosterink Banden. Deze Doetinchemse autogarage zet een paar veilige winterbanden op je auto én slaat de zomerbanden ook nog eens voor je op. Hoe handig?!

Met de wintermaanden in aantocht is het niet geheel onverstandig om een ritje te maken naar de autogarage voor het verwisselen van je banden. Bij temperaturen onder de 7 graden presteren de winterbanden namelijk een stuk beter dan de zomerse variant.

Minder kans op ongelukken

De meeste weggebruikers wisselen in de herfst van band. Waarom? Vooral omdat het veel veiliger is. De samenstelling van het rubber in winterbanden is beter waardoor je meer grip hebt op een nat of besneeuwd wegdek, de auto steviger op de weg ligt en je remweg korter is.

Resultaat? Minder kans op ongelukken tijdens de barre weersomstandigheden. Daarnaast merk je als automobilist bijna geen verschil met je zomerbanden. Dankzij de nieuwe technieken zijn ze net zo snel en geluidsarm als de zomerbanden.

Banden wisselen

De banden van je Twingo, Clio of Mini verwisselen voordat de winter écht doorbreekt? Bij Oosterink Banden kun je zo langswippen. Ze monteren je winterbanden vakkundig en slaan de zomerbanden voor je op! Zo heb je ook tijdens de wintermaanden nog voldoende ruimte in je berging, garage of zolder. Fijn!

Oosterink Banden auto en mobiliteit

Nu gesloten08:00 - 17:00

Havenstraat 13, Doetinchem

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.