Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Grote verbouwing bij Mission: dit opent binnenkort in de Hamburgerstraat

Aangeboden door De Dames van 0314 10 januari 2020

“Mensen vragen me steeds vaker wat er gebeurt met Mission nu er volop wordt geklust in onze voormalige outlet“, zegt Dick Pardijs, eigenaar van Mission. De ondernemer heeft goed nieuws, want de kledingzaak blijft! Sterker nog: er komt zelfs een uitbreiding. 

“Mission Doetinchem wordt De Dames van 0314. Aan de overzijde, in de voormalige Mission outlet, opent binnenkort een herenkledingzaak: De Heren van 0314. Maar waar komt de naam vandaan? Volgens Dick zegt 0314 eigenlijk al voldoende: “In de winkels leggen we de focus op de lokale markt, vandaar het netnummer. Hier geven we door middel van allerlei (lokale) events invulling aan. 

Oud en vertrouwd

Mission Doetinchem wordt in de loop van februari omgebouwd naar De Dames van 0314.  Verwacht geen grote veranderingen, want volgens Dick worden er alleen wat kleine aanpassingen gedaan. Ook de bekende merken blijven in het assortiment. Zo koop je bij De Dames van 0314 straks weer: Studio Anneloes, Opus, Part Two, Inwear, Frequent, Reset, Angels, Red Button. Hieraan worden Helena Hart, Someday en G-Star (vanaf april) toegevoegd.

Voor echte mannen

Naast De Dames van 0314 wordt in februari ook De Heren van 0314 geopend. Mannen en shoppen is niet altijd een goede combinatie. De Heren van 0314 biedt dé oplossing. In de kledingzaak kunnen mannen namelijk ook terecht voor een kopje koffie óf een biertje. Tijdens het speuren naar kleding van New Zealand Auckland, Blue Industry en Dstrezzed kunnen zij dus ook ontspannen. Daarnaast krijgt de mannenmodezaak ook de beschikking over merken als: Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Pierre Cardin en G-Star. “Hiermee richten we ons op de moderne man. De vrouwen kunnen bij ‘de dames’ heerlijk shoppen, terwijl de man in onze herenzaak verblijft.”

Final sale

Om de grote metamorfose voor te bereiden moet Mission snel afscheid nemen van de wintervoorraad. Daarom profiteer je nu van enorme kortingen op de wintercollectie. De korting kan oplopen tot zeventig procent, dat wil je toch niet missen!


Meer over De Dames van 0314 ontdekken?

De Dames van 0314 winkelen

Geopend10:00 - 17:30

Hamburgerstraat 61, Doetinchem

Bekijk meer:winkelen
  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.