Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed nieuws: ook in 2020 kom je tegen een vaste lage prijs tot rust bij Palestra

Aangeboden door Landal Stroombroek 30 december 2019

Zeg de eindejaarsstress vaarwel en kom tot rust bij Palestra Beauty & Wellness. Bij het wellnesscentrum maak je een ware wereldreis. Van het Lapse Kotadorp en de Marokkaanse berbertent ga je naar een Tibetaanse klankschaalmassage. Heerlijk toch! Om het nog mooier te maken, heeft Palestra goed nieuws. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Een dagje naar de wellness kan ongemerkt best prijzig worden. Even naar de sauna en een hapje eten. Daarna toch nog even die té dure massage, want hij is zo ongelofelijk lekker. Bij Palestra Beauty & Wellness houden ze de entreeprijs daarom laag.

Het hele jaar door

Zowel in de zomer- als de wintermaanden hanteert het wellnesscentrum in Braamt een vaste prijs. Van januari tot en met april én van september tot en met december betaal je €19,90 voor een saunabezoek. In de zomermaanden, van mei tot en met augustus, is de entreeprijs zelfs €14,90.

berbertent-palestra-sauna
Palestra

Spitter, spetter, spater

Naast de lage entreeprijzen scoor je bij Palestra ook een 10-badenkaart voor maar €179,-. Dit arrangement bevat een gratis kop koffie bij ieder bezoek en is niet persoonsgebonden. De 10-badenkaart is tot en met 31 december 2020 verkrijgbaar en is vanaf de aankoopdatum twaalf maanden geldig. Zo geniet je het hele jaar lang van de baden bij Palestra.

Genoeg van het relaxen? Eet dan een hapje in het restaurant van Landal Stroombroek. Wist je dat ze hier onder andere koken met producten uit de streek?


Meer over Landal Stroombroek ontdekken?

Landal Stroombroek vakantieparken

GeopendHele dag

Landweerswal 2, Braamt

Bekijk meer:vakantieparken

adv.