Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Genieten bij Be-Smooth: ‘Hygiënisch, vertrouwd en vooral erg professioneel’

Aangeboden door Be-Smooth 2 september 2020

Het is weer business as usual bij het Doetinchemse Be-Smooth. In maart sloeg de onzekerheid door het coronavirus toe bij het bedrijf, maar inmiddels gaat het de medewerkers voor de wind. De hoogste tijd om eens op de koffie te gaan!

‘Toen het besluit van de overheid kwam, zaten alle ondernemers in onzekerheid. Zoiets verwacht natuurlijk niemand, dus de toekomst van mijn bedrijf werd ineens onzeker”, vertelt eigenaresse Kelly Elfring over het begin van de coronacrisis. “Gelukkig zijn wij van nature een ruim opgezet bedrijf waar hygiëne voorop staat. Het vergde voor ons dus weinig aanpassingen.”

Van hersenspinsel tot grote speler

Kelly is de oprichtster van het Doetinchemse beautyinstituut en al acht jaar het stralende gezicht van haar onderneming. “Zonder Kelly geen Be-Smooth!”, roept een medewerker die ons gesprek opvangt. En zo is het, want de Doetinchemse heeft haar bedrijf in een paar jaar tijd opgebouwd; van hersenspinsel tot een mooi instituut. “Daar zitten heel veel bloed, zweet en tranen in”, zegt Kelly trots.

‘Met z’n allen en anders niet’

Het coronavirus en de bijbehorende maatregelen zorgden ervoor dat de onderneemster een pas op de plaats moest maken. “Toekomstplannen zijn er zeker, maar die heb ik tijdens en vlak na de lockdown even in de ijskast gezet”, vertelt Kelly. Voor haar staat de toekomst van haar zaak, werknemers en de klanten namelijk hoog in het vaandel. “De angst voor een tweede lockdown blijft, maar ik wil ook door met ondernemen. De komende periode zullen enkele projecten dan ook hun doorgang gaan vinden.” Wat die plannen exact zijn? “Die lanceren we via onze social media kanalen, maar het zal uniek in de regio zijn.”

Lees verder onder de foto’s: 

Foto: eigen Beeld
Foto: Be Smooth
Eigen beeld

Waarin wél werd geïnvesteerd zijn faceshields en pvc-hoezen voor over de behandelstoelen. “Een kleine aanpassing om aan de maatregelen te voldoen. Voor ons was het geen extreme aanpassing, omdat we altijd al hygiënisch werken. We horen van klanten terug dat het al snel weer vertrouwd voelde en vooral ook heel erg professioneel”, zegt Kelly tevreden.

‘Een compliment voor Be-Smooth’

Voor de eigenaresse van Be-Smooth overheerste tijdens de ‘eerste piek’ van het coronavirus vooral de vraag hoe mensen reageerden op de maatregelen: komen cliënten terug en durven nieuwe cliënten het aan om te komen. Gelukkig bleken deze zorgen onterecht: “Mensen kwamen direct terug toen het mocht en waren heel enthousiast. Het is ook een bevestiging voor al die jaren hard werken. Echt een compliment voor het hele team.”

Voor echte mannen

Een ander compliment voor het beautyinstituut is dat steeds meer mannen de weg naar Be-Smooth weten te vinden. “Het is heel bijzonder dat er nog steeds een soort taboe heerst bij mannen over uiterlijke verzorging. Ze geven wel geld uit aan de sportschool, de kapper en dure kleding om te shinen. Waarom sla je dan je huid over? Dat is het grootste deel van je lichaam”, zegt Kelly met een lach op haar gezicht. De ondernemer benadrukt dat Be-Smooth behandelingen speciaal afstemt op mannen. “En alles is bij ons bespreekbaar, dus niemand hoeft zich te schamen.”

Hygiënische behandelingen

Ondanks alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus gaan Kelly en haar team lekker door met waar ze al mee bezig waren: hygiënische behandelingen verzorgen met kundig personeel voor een scherpe prijs. Heb jij ook interesse in de behandelingen van Be-Smooth? Bekijk dan welke behandelingen Be-Smooth aanbiedt óf reserveer direct.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Be-Smooth. Meer over Be-Smooth ontdekken?

Be-Smooth beauty en wellness

Gesloten08:45 - 17:00

Keppelseweg 21, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.