Dit is hoe dit trio hun droombaan vond in Doetinchem

Aangeboden door FRISS werkt 20 februari 2019

Dat het vinden van een leuke baan niet altijd even makkelijk is, weten deze drie Doetinchemmers maar al te goed. Met behulp van uitzendbureau Friss werkt vonden zij tóch hun droombaan.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

‘Ik ben kind aan huis bij Friss werkt’

Sebastián te Riele: “Ik had lange tijd een baan in een betoncentrale, daarna heb ik gewerkt als interieurbouwer en nu verdien ik mijn geld als grondwerker. Dat is helemaal mijn ding, ik zit er écht op mijn plek. Mede dankzij de goede begeleiding van Friss werkt heb ik iets gevonden dat goed bij mij past. De service bij het uitzendbureau is uitstekend. Je kunt er altijd terecht. Voor vragen, onduidelijkheden maar ook gewoon voor een kop koffie. Heel prettig. Ik ben er inmiddels kind aan huis.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FRISS werkt. Meer over FRISS werkt ontdekken?

FRISS werkt dienstverlening

Nu open09:00 - 17:00

Koopmanslaan 31, Doetinchem

Bekijk meer:dienstverlening

‘Mijn baan geeft mij zoveel voldoening’

Bono Kleinpenning: “Ik heb sinds kort een baan als trappensteller bij Driebruggen. Dit betekent dat ik trappen bouw en monteer. Fantastisch werk! Ik werk de hele dag buiten, bezig met hout en maak écht iets moois voor mensen. Als ik dan aan het einde van de dag zo’n robuuste trap zie staan, geeft mij dat zoveel voldoening. Friss werkt is vanaf het eerste moment enorm betrokken geweest. Zo berichtten ze mij vlak voor een sollicitatie en belden ze na afloop meteen om te vragen hoe het was gegaan. Dat is toch geweldig? Ik heb al voor veel uitzendbureau’s gewerkt, maar zo goed heb ik ze nog niet meegemaakt.”

‘Binnen een week had ik een baan’

Jos Ratering: “Dankzij Friss werkt ben ik werkzaam bij de Terborgse Handelsonderneming (THO). Daar monteer en demonteer ik kantoormeubelen. Prachtbaan! De sfeer is prettig en het werk afwisselend. Hoe ik met Friss werkt in aanraking ben gekomen? Ze hebben mij benaderd. Heel fijn, want binnen een paar dagen had ik al een nieuwe baan. Ik zou het dan ook iedereen aanbevelen. Ze regelen alles voor je, betalen op tijd en staan altijd klaar als je vragen hebt. Beter kan niet toch?”

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.