Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fokko Meijer’s autobeleving: ‘Voor een goed gevulde auto én bestuurder’

Aangeboden door Fokko Meijer 3 juli 2020

Al jaren is Fokko Meijer een begrip in Doetinchem. Je komt er om een auto te huren, even jezelf óf je auto vol te gooien of om je auto een flinke wasbeurt te geven. Tijd om een kijkje te nemen! 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Autoverhuur

Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Moet je echt weer eens langs bij je favoriete oma óf vriendin, maar heb je geen auto tot je beschikking? Geen punt, want bij Fokko Meijer kun je een auto huren. Het bedrijf heeft een divers aanbod aan auto’s. Ook elektrisch rijden behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je shinen in een Fiat 500C óf de show stelen in een nieuwe BMW 3-serie. Ga je met het hele gezin op pad? Bekijk dan eens de Renault Talisman of Ford S-Max.

Voor je dolenthousiast naar het bedrijf rent om een auto te huren, is het goed om te weten dat je een vast bedrag per dag betaald. Dit is inclusief honderd kilometer. Rijd je meer? Dan betaal je een vast bedrag per extra kilometer.

Tankstation

Fokko Meijer
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Sinds de jaren zestig kun je bij Fokko Meijer uitsluitend brandstof tanken van één merk: Shell. Volgens Fokko en Antoine is hun relatie met Shell een oude liefde die niet snel over zal gaan. “Het is koninklijk. Meer hoef ik niet te zeggen toch? Ik heb eigenlijk nooit serieus overwogen om te switchen van merk”, zegt Fokko stellig. Antoine vult aan: “Het is kwalitatief gezien ook het beste voor auto’s om benzine van Shell te tanken.”

Wasstraat

Oehhh, working at the carwash yeahh. Bij Fokko Meijer komt jouw auto weer blinkend uit de wasstraat rollen. Het vrolijke personeel zorgt dat je auto goed wordt ‘voorgewassen’ en de wasstraat doet de rest. Goed om te weten, het bedrijf maakt gebruik van Softline. Deze techniek is milieuvriendelijk én zorgt voor een perfect schoon resultaat.

Deli by SHELL

Eigen beeld

Niet alleen de auto wordt tot in de puntjes verzorgd bij Fokko Meijer. Aan de bestuurder is ook gedacht, want je kunt jezelf vol energie gooien met heerlijke broodjes en verse koffie. “We gaan voor een goed gevulde auto én bestuurder”, zegt eigenaar Antoine. Hij merkt dat steeds meer mensen de broodjes weten te vinden. Favorieten? “Dat zijn zonder twijfel het broodje gezond met kip én oma’s gehaktbal.”

Verhuiswagens

Fokko Meijer
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

“We dachten ‘laten we eens creatief zijn’, begint Antoine het verhaal over de verhuiswagens. Het bedrijf verhuurt naast auto’s en busjes ook verhuiswagens. En niet zomaar verhuiswagens, nee hele opvallende wagens. De verhuiswagens van Fokko Meijer zien er namelijk uit als een enorme verhuisdoos. “Dat hoort toch bij verhuizen hè”, zegt Antoine tot slot.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fokko Meijer. Meer over Fokko Meijer ontdekken?

Fokko Meijer autobedrijven

Gesloten07:30 - 19:00

Havenstraat 52, Doetinchem

Bekijk meer:autobedrijven

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.