Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Doetinchem

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Doetinchem. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Heerlijk uitwaaien rondom kasteel Slangenburg

romantische-wandeling-date-doetinchem-braamt
Bron: Unsplash

Jas aan, sjaal om en gaan. Doetinchem is fantastisch mooi, dus op een vrije zondagmiddag kun je een heerlijke wandeling maken met vrienden of familie. Genieten van de natuur en natuurlijk van elkaar om vervolgens een drankje te doen in onze mooie stad. Klinkt goed toch?

Vorkje prikken bij De Kompaan

FÏNLEY
Bron: ©Yourlittleblackbook.me

Trommel al je vrienden en vriendinnen op, want De Kompaan is een fijne plek om het weekend af te sluiten. Vanaf 17.00 uur geniet je van heerlijke hamburgers, een maaltijdsalade, Surf & Turf menu’s én natuurlijk een chille omgeving. De Kompaan schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY

Pak een filmpje

vue-doetinchem-bioscoop-9
Foto: Redactie indebuurt

Zondag is bij uitstek een dag om te relaxen en op te laden voor een drukke werkweek. Na een uitgebreid ontbijt heb je zin om leuks te doen met je vrienden of familie. Niets zo lekker om een filmpje te pakken bij de VUE in Doetinchem. Wat dacht je van de film Wat is dan liefde of de nieuwe film Midway?

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.