Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Doetinchem

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Doetinchem. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Oer-Hollands genieten..

BAX-ijsbaan-doetinchem-bolder-media
Bolder Media

Yes! Vanaf 6 december ligt de BAX-ijsbaan weer op het Simonsplein. Neem je vrienden mee en ga op zondagmiddag lekker schaatsen. De baan ziet er feestelijk uit met veel lichtjes. Als je hiermee niet de kerststemming komt, weten wij het ook niet meer.

Bourgondisch genieten bij Stadscafé Simons

FÏNLEY
Bron: ©Yourlittleblackbook.me

Zondagmiddag is de ideale gelegenheid om te borrelen met vrienden en vriendinnen. Tip: Stadscafé Simons is daar de perfecte plek voor. De horecagelegenheid schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY

Shop till you drop

kerst-sfeervol-doetinchem-feestdagen-bolder-media
Bolder Media

De hele maand december is het koopzondag in Doetinchem. Iedere zondag kun je terecht in de binnenstad voor je sinterklaasinkopen, kerstcadeau’s óf feestkleding. Kortom: shop till you drop.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.