Dit is waarom je voor Vaderdag echt even binnen moet stappen bij Venetië!

Aangeboden door Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië 5 juni 2019

Vaderdag staat weer voor de deur. De hoogste tijd om je vader eens flink in de watten te leggen! Nu alleen nog verzinnen wat je koopt. Lastig eh! Ben je het badschuim of het sixpack boxershorts ook een beetje zat? Bij Venetië ga je zéker een origineel cadeau vinden.

De geur van versgemalen koffiebonen in de ochtend. Herkenbaar toch? Jullie vaders beginnen de werkdag vast en zeker met een heerlijk kopje zwart goud. Verwen hem dit jaar daarom extra met een van de speciale smaken van Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië. Eigenaar Rob Jansen heeft flink zijn best gedaan om een aantal té gekke verwenpakketten samen te stellen.

Pondje voor papa

Verwen je vader met een lekker ‘pondje voor papa’ (koffiebonen). Of ga voor een likeurtje om de koffie nog specialer te maken! Wil je jouw vader helemaal in de watten leggen? Scoor dan een vaderdagpakket. Koffie, likeur, wat te snoepen en een speciale koffiemok! Dat klinkt toch geweldig? Is je vader niet zo’n koffieleut, geen probleem. Bij Venetië kun je nog veel meer leuke cadeau’s vinden. Wat dacht je van magneten en bieropeners met de Achterhoekse vlag? Iedere Doetinchemse vader wil dit natuurlijk hebben!

Demonstratie van koffiemachines

Wil je het deze Vaderdag allemaal iets groter aanpakken? Denk eens aan een koffiemachine! Groot en klein, bij Venetië vind je gegarandeerd wat je zoekt. Zo ook de Jura D4. Deze kwam als beste uit de bus en koop je gewoon in onze stad! Ben je benieuwd hoe de Jura werkt? Kom dan naar de demonstratie op 8 juni 2019 bij de koffiebranderij zelf. Hier vertelt een expert je in geuren en kleuren alles over de machines van Jura. Deze zijn vanzelfsprekend te koop bij Venetië. Daarnaast is er deze dag een vette Jura aanbieding. Dat wil je niet missen!

Jura D4 koffiemachine
Eigen foto

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië. Meer over Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië ontdekken?

Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië speciaalzaken

Gesloten09:30 - 21:00

Heezenstraat 39, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.