Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom het Food Truck Festival Achterhoek anders is dan anders

Aangeboden door Woodies! eten & drinken 1 juli 2019

Het Food Truck Festival Achterhoek is een begrip in Doetinchem en omstreken. Hoewel het de vierde editie is, leeft het festival als nooit tevoren. De organisatie haalt ook dit jaar alles uit de kast om jullie te prikkelen. Het vertrouwde concept blijft, maar er komen een paar toffe dingen bij. Deze vijf extra’s maken het Food Truck Festival Achterhoek nóg chiller.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de oevers van recreatiegebied Stroombroek proef je de heerlijkste gerechten en lekkerste speciaalbieren, bijzondere wijnen en heerlijke koffie. Dit allemaal terwijl relaxed luistert naar heerlijke muziek. Wij kunnen ons ergere dingen bedenken om je weekend te vieren.


Meer over Woodies! eten & drinken ontdekken?

Woodies! eten & drinken restaurants en horeca

Gildeweg 7, Braamt

Bekijk meer:restaurants en horeca

Exotisch Wild

Er gaat natuurlijk niets boven een lekkere hamburger, sateetje of een andere versnapering uit van een van de foodtrucks. Dit jaar gaat het festival op de exotische tour. Zo proef je dit jaar bijvoorbeeld een heerlijke kangoeroebiefstuk of een stukje struisvogel. Ook altijd al iets spannenders willen eten? Grijp je kans! Het zal je niet teleurstellen.

foodtruckfestival-doetinchem

Op de speciale tour

Speciaalbier. Op de drie eerdere edities kon je al genieten van deze heerlijke kruidige en apartere biertjes. Dit jaar besloot de organisatie jullie extra te verwennen. Waar je op de vorige editie nog keuze had uit zeven smaken staan er nu maar liefst 35 (!) soorten speciaalbier op de kaart bij Food Truck Festival Achterhoek. Ook de bieren uit de streek staan in de schijnwerpers, waaronder Wentersch.

Food Truck Festival Achterhoek
Bron: Facebook

Grootste zandbak van de Achterhoek

Het festival is voor jong én oud. Dit jaar heeft het Food Truck Festival Achterhoek de grootste zandbak van de Achterhoek. Kinderen kunnen naar hartenlust zandkastelen bouwen. Om dit te stimuleren heeft het festival een ludieke actie. Neem jij je eigen potten, pannen of pollepels mee dan mag je gratis de zandbak in. Het maakt de organisatie niet uit wát je meeneemt, maar het moet thuis horen in de keuken. “We zijn immers op een foodtruck festival”, aldus de ondernemer.

zandbak
unsplash

Van RTL naar Braamt

Seizoenen lang zitten kijkers aan de buis gekluisterd tijdens Expeditie Robinson. Waarom alleen kijken als je het in Braamt zelf kan beleven!  Ga deze toffe uitdaging dus sowieso aan. Met opdrachten als het bestijgen van de uitdagende klimtoren en een potje Archery Tag is er genoeg spanning in deze festivaleditie van Expeditie Robinson.

archery-tag-buiten
Eigen foto

 

Muziek voor iedereen

Een van de pareltjes van het festival is én blijft natuurlijk de muziek. Op alle edities van het Food Truck Festival Achterhoek spelen bandjes chille muziek en zorgen daarmee voor een fijne festival vibe. Met een hapje en drankje is het echt genieten aan de oevers van Stroombroek. Dit jaar pakt de organisatie het net wat anders aan. Naast het vertrouwde aanbod wordt ook ingespeeld op jeugd. Op vrijdag sluit DJ Danjah de avond af. Zaterdag is het de beurt aan de Hollandse hits met Ghijs de Bruijn en Tinus Hoekstra. ij het stukje over muziek: Daarnaast is er naast deze toffe optredens ook theater. De mobiele eenheid speelt de sterren van de hemel op het festival.

dj-danjah
DJ Danjah

Naast deze toffe nieuwe dingen blijft het festival natuurlijk gewoon hetzelfde. Lekker eten en drinken terwijl je volop geniet aan de oever van Stroombroek. Dat wil toch niemand missen? Kom daarom in het weekend van 12-14 juli naar Braamt en vergeet vooral niet te relaxen. 

Bekijk hier het volledige aanbod.

Alvast sfeer proeven? Bekijk dan ook:

foodtruckfestival-doetinchem-gespot-indebuurt-3

Foto’s van het Foodtruckfestival: ben jij gespot?

Poffertjes, smoothies, kipsaté, ijslolly's, beenham.. de keuze was reuze op het Foodtruckfestival. H...

 

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.