Dit is hoe FemFashion zich voorbereidt op de kerstdagen: ‘Ik stop mijn Fiat helemaal vol’

Aangeboden door Fem Fashion 21 december 2018

Van supermarkt, cadeauwinkel tot parfumerie: het zijn overal dé drukke dagen voor kerst. Dat is bij FemFashion niet anders. Eigenaresse Femke vertelt ons over de kersthectiek in haar winkel. 

Inmiddels is Femke voorbereid op de drukke decembermaand, maar dat was een jaar geleden wel anders. “Mijn moeder en ik waren pas net begonnen met de winkel. We werden compleet overvallen door de enorme drukte. Bovendien hadden we ook niet eens een feestcollectie ingeslagen.”

Feestcollectie

“Dit jaar hebben we dat allemaal een stuk beter geregeld”, lacht Femke terwijl ze een slok neemt van haar cappuccino. “FemFashion hangt vol met feestelijke kleding variërend van mooie jurken, rokjes tot leuke glittertjes. Allemaal gefotografeerd bij Gringo’s. Grappig hè?”

Sinds de lancering van haar webshop vliegen ook online de bestellingen de deur uit. “Aangezien FemFashion niet zo groot is, doen we eigenlijk alles zelf. Mijn buren moeten vaak heel hard lachen als ze zien dat ik weer dozen vol bestellingen in mijn kleine Fiat stop.”

Afwisseling

Toch werkt het voor de spontane eigenaresse allemaal prima. “Ik geniet juist van de afwisseling. Het ene moment koop ik allemaal leuke feestkleding in, het andere moment sta ik pakketjes in te pakken en een volgend moment sta ik in de winkel met een vriendinnengroep die speciaal voor FemFashion naar Doetinchem is gekomen. Dat is toch fantastisch?”, vertelt ze stralend.

Daarnaast heeft deze duizendpoot tussendoor ook nog een nieuw kantoorpand gevonden. “Ik ben supertrots op ons nieuwe pand. Voorheen deed ik veel vanuit huis, maar nu we toch wel flink groeien, is het wel fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt ontvangen, de administratie kunt doen en bestellingen kunt verwerken. En: het zit ook nog tegenover de winkel!”

Kerstfeest

Naast de drukte rondom de winkel moet Femke ook voor het thuisfront de nodige voorbereidingen treffen. “Op kerstavond ben ik gezellig samen met mijn gezin, eerste kerstdag gaan we uit eten met de hele familie en op tweede kerstdag komen alle vrienden mét kindjes bij ons. Heel gezellig allemaal!”

Uiteraard is moeder Mirjam ook van de partij tijdens het kerstfeest. “Mensen in de winkel vragen ons vaak of we samen kerst vieren aangezien we al zoveel samen zijn. Natuurlijk! We zijn collega’s, vriendinnen maar bovenal ook familie. En als er iets niet mag ontbreken tijdens kerst, dan is het natuurlijk familie!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fem Fashion Meer over Fem Fashion ontdekken?

Fem Fashion kledingwinkels

Nu open11:00 - 16:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Hooge Molenstraat 28, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.