Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze bijzondere tuinplanten steelt jouw tuin gegarandeerd de show!

Aangeboden door Tuincentrum Peer 10 februari 2020

Woehoe! Hebben jullie al gemerkt dat het langzaam langer licht blijft?! Het is dus de hoogste tijd om je tuin ‘lenteproof’ te maken. Met deze bijzondere tuinplanten van Tuincentrum Peer steelt jouw tuin sowieso de show.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Don’t worry, be happy

Bijzondere planten bij Tuincentrum Peer
Foto: Tuincentrum Peer

Ben jij de sombere tijden in je tuin meer dan zat? De HAPPYdendron is dé oplossing. Deze heftige rododendron is erg gemakkelijk te verzorgen, winterhard en robuust. Extra feest, want deze plant hoef je niet elke dag te vertroetelen. Je houdt dus energie over voor andere dingen waar je plezier in hebt.

En wat de stemming ook verhoogt: de plant groeit in bijna elke tuingrond, maar ook in een pot op je balkon of in een bak op je terras.

Klassieke vrolijke uitstraling

Planten Peer
Foto: Tuincentrum Peer

Voor wekenlang plezier van prachtige paarse klokjesbloemen moet je de campanula aanschaffen. Deze sfeermaker in je tuin staat nu al in bloei, maar geeft meermaals per jaar prachtige bloemen. De bijzondere tuinplant van Tuincentrum Peer staat garant voor maandenlang plezier.

Om dit stralende middelpunt, met klassieke vrolijke uitstraling, optimaal te laten bloeien zet je hem in de zon óf half in de schaduw. Tip van Stefan Vleeming, eigenaar van Tuincentrum Peer: “Als je hem iets ‘terugknipt’ komt hij daarna weer mooi in bloei.”

Must-have voor je tuin

Planten Tuincentrum Peer
Foto: Tuincentrum Peer

Stefan wacht met smart op de komst van een nieuwe voorraad Erysiumum ‘Bowles Mauve’. Ersywattie? We hebben het natuurlijk over de kleine kruisvormige lila kleurige bloemetjes. Deze komen langzaamaan in bloei en dit blijven ze doen tot de herfst. De plant wordt ongeveer 50-60 centimeter hoog en evenzo breed.

Omdat hij zo’n lange bloeiperiode heeft, behoort hij tot de must-haves in je tuin. Heb je een rotstuin? Maak het dan af met deze bijzondere plant met groene én zilvergrijze bladeren. Belangrijk detail: de Erysiumum is te vermeerderen. Wil je weten wat dat is? Vraag het gerust bij Tuincentrum Peer 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tuincentrum Peer. Meer over Tuincentrum Peer ontdekken?

Tuincentrum Peer tuincentra

Gesloten09:00 - 18:00

Auroraweg 5, Doetinchem

Bekijk meer:tuincentra
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.