Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De tent op z’n kop: zomersale en private shopping bij Schoenmode Jeannette

Aangeboden door Schoenmode Jeannette 15 juli 2020

Was het spannend en aanpoten tijdens corona? Zeker. Maar Dane Starink heeft er weer zin in! Hij heeft zelfs een tent opgezet naast de winkel Schoenmode Jeannette voor het (winkelende) publiek. Entree: een schoenlepel.

Vind je geen witte schoenlepel bij de ingang? Dan moet je even wachten, want vol is vol. “We hebben een tent opgezet om het publiek te spreiden”, legt Dane uit. Tien schoenlepels, dus tien klanten tegelijkertijd. Haast je dus gauw naar Jeannette Schoenmode in Gaanderen, waar de grote zomeropruiming voor zowel dames als heren staat te schitteren. “De actie loopt tot begin augustus, want dan gaat de mode alweer richting het najaar”, weet Dane. “De nieuwe collectie druppelt al binnen.”

Private shopping

Die vind je in de winkel (of online natuurlijk!) waar we een kopje koffie drinken. Ondertussen helpt medewerkster Noor Hendriks een ouder echtpaar. En dat vóór openingstijd. “Vanwege corona werkten we meer op afspraak. En omdat dat veel mensen wel bevalt, hebben we besloten dit te blijven doen”, legt Dane uit. Wil jij direct een afspraak maken voor private shopping? Dat kan elke maandag tussen 09.00 en 12.oo uur en op dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur. Mail of bel 0315-323839 om iets in te plannen.

Lees verder onder de foto: 

Schoenlepels bij de ingang. Foto: Kelly Heerink

Klanten persoonlijke aandacht geven, dat is wel aan de medewerkers bij Schoenmode Jeannette besteed. “Vooral als klanten komen op afspraak is die ruimte er”, zegt Dane die het soms ook nodig vindt. “Bijvoorbeeld voor mensen met voetklachten of ouderen die meer rust en tijd nodig hebben tijdens het shoppen.”

Advies van de podotherapeut

Extra service dus. Maar dat is nog niet alles. De schoenwinkel heeft namelijk ook een heel kort lijntje met de podotherapeuten van voetencentrum Wender met een eigen praktijkruimte in de winkel. “Heeft iemand voetklachten, dan kunnen we de specialist er zo even bijhalen”, zegt Dane. Maar wil je het er niet op gokken? Kom dan naar het inloopspreekuur met Mark Schreurs. Op 26 augustus vanaf 09.00 uur staat er weer eentje op de agenda. Wil je een voetencheck doen of heb je vragen over steunzolen of ander schoenadvies nodig? Wees dan welkom. “Ik kom vaak klanten tegen die kampen met onnodige pijn. Soms zijn dergelijke klachten namelijk zo verholpen met een passende schoen.”

Sale vs. Outlet

Denk jij tijdens het lezen van dit artikel nou; was er ook niet een outlet? Dat klopt! Naast de zomersale, draait OUTLET DTC schoenen & lederwaren in hartje Doetinchem tegenover de C&A ook gewoon door. Leuk voor je zomervakantie, want good shoes take you to good places. 🙂


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schoenmode Jeannette. Meer over Schoenmode Jeannette ontdekken?

Schoenmode Jeannette schoenenwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Hoofdstraat 41 , Gaanderen

Bekijk meer:schoenenwinkels

adv.