Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De mannen van SolidApps maken op maat gemaakte mobiele apps

Aangeboden door SolidApps 23 oktober 2020

Ondernemers uit Doetinchem, opgelet! Het is natuurlijk een lastige tijd om je staande te houden als ondernemer. Hoe verkoop je jouw producten en diensten als er steeds minder mensen in contact mogen komen met jouw business? Uitkomst: via een mooie, overzichtelijke app natuurlijk! SolidApps heeft zich gevestigd in onze stad en wilt klaarstaan voor elke mkb’er en zzp’er.

Oprichter en Doetinchemmer Patrick Lasker (36) startte begin augustus SolidApps. Hij richtte het bedrijf op met 3 anderen: Jan, Lucas en Jasper. “De meesten van ons hebben hiernaast nog een andere vaste baan. We willen kleinschalig te werk gaan, dus die combinatie werkt prima. SolidApps is vooral ontstaan uit gedeelde passie voor het ontwerpen en maken van apps. Daarnaast wilden we écht iets kunnen betekenen voor de ‘kleine man’ “, vertelt Patrick oprecht en enthousiast.

Apps: altijd online en snel bereikbaar

Een applicatie heeft tal van voordelen. Patrick: “Een smartphone gaat met iedereen overal mee naartoe. Mensen gaan slapen en worden wakker met hun smartphone en checken als eerste hun apps. Met één druk op de knop zit je in een app. Een computer opstarten en een webbrowser openen is een stuk tijdrovender. Bovendien zijn er meer mogelijkheden met een app, bijvoorbeeld geofencing. Dit is een functie waarbij mensen een pushbericht krijgen als ze bijvoorbeeld in een straal van één kilometer van je zaak zijn. Dat zijn de grote voordelen van een app: mensen zijn direct in jouw omgeving, je bent altijd online en je hebt veel meer mogelijkheden.”

Lees verder onder de foto:

Foto: Solid-Apps

Altijd een laag maandtarief

De mannen van SolidApps maken op maat gemaakte mobiele apps voor met name de kleine ondernemer. Binnen maximaal zes weken is jouw mobiele applicatie ontwikkeld en te downloaden in de appstores. Of je nu een bakker bent, eigenaar van een koffietentje of een kledingzaak; bij SolidApps ben je aan het juiste adres. Patrick: “Wij zijn zelf ondernemers en weten dus hoe tijdrovend ondernemen kan zijn. Bovendien heb je als ondernemer te maken met een wisselend inkomen. Er is lang niet altijd een budget voor een dure, mobiele applicatie. Bij ons betaal je een vast laag bedrag per maand, voor minimaal één jaar. In plaats van een hoog bedrag dat je in één keer moet betalen. Je betaalt niet voor de ontwikkelkosten, die normaal gesproken hoog oplopen, maar alleen voor de app zelf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen over een eigen mobiele applicatie kan beschikken.”

Geen huurkosten, maar toch een eigen omgeving

Een mobiele applicatie voor een onderneming is echt steeds meer van deze tijd . Zo heb je bijvoorbeeld wel een eigen omgeving, maar geen vaste huurkosten van een winkelpand. “Wanneer ik in Doetinchem door de stad loop, zie ik het ene na het andere pand sluiten. De prijzen van de panden zijn vaak behoorlijk hoog voor de gemiddelde ondernemer, waardoor kleine ondernemers hier niet of maar kort in terecht kunnen. Jezelf in de markt zetten via een app is dan ook een reële optie: lage lasten, maar toch een eigen omgeving.”

Kortom: SolidApps bestaat uit vier gepassioneerde mannen die maar wat graag aan de slag gaan om jouw onderneming een flinke boost te geven. En dat tegen een zeer interessant maandtarief. Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan hier contact op met de mannen van van SolidApps.Deze bijdrage wordt je aangeboden door SolidApps. Meer over SolidApps ontdekken?

adv.