Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Beautyfabriek weer open in coronatijd en zo ziet dat eruit

Aangeboden door de Beautyfabriek 12 mei 2020

Reikhalzend keek Anke Aalvanger uit naar maandag 11 mei 2020. Eindelijk mocht de Beautyfabriek zijn deuren weer openen! Om aan de strenge coronamaatregelen te voldoen opende de eigenaresse zelfs een tijdelijk tweede pand om jullie zo goed mogelijk te helpen. Ben je ook zo benieuwd hoe Anke en haar team dit aanpakken? Wij namen een kijkje:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Beautyfabriek no.2

Foto: de Beautyfabriek

Pal naast het alom bekende pand van de Beautyfabriek vind je het tijdelijke nieuwe pand. “Gezien de maatregelen die zijn aangegeven om open te mogen, hebben wij besloten om tijdelijk een tweede salon te openen op Waterstraat 9A. Hier zat vroeger de schoenmaker. Het is dus echt letterlijk om de hoek van de originele salon op 9B”, vertelt Anke enthousiast. Volgens de eigenaresse is de Beautyfabriek no.2 ontstaan om de te verwachten stroom van klanten allemaal te kunnen behandelen.

Veilig op 1,5 meter

Foto: de beautyfabriek

Anke en haar team hebben dit natuurlijk ook gedaan, zodat ze veilig en rustig kunnen werken met minstens anderhalve meter tussen de klanten. “Dit betekende dat we in de originele salon minder stoelen konden gebruiken, terwijl de vraag momenteel extreem hoog is. In tijden als deze is het belangrijk flexibel te blijven en creatief te blijven nadenken, we zijn blij dat we onze gasten kunnen ontvangen in deze tweede locatie die we binnen een week ingericht hebben.”

Beter een goede buur…

Foto: de Beautyfabriek

Deze vliegensvlugge make-over werd mede mogelijk gemaakt door de Woonnkamer in Doetinchem. Anke roemt de samenwerking met haar buren: “Vet toch? Zij hebben de nieuwe salon van decoratie voorzien. Alles wat hier staat is ook te koop. We hopen dat het ook voor hen een leuke wisselwerking oplevert”, zegt Anke. Volgens haar is de betrokkenheid in de Waterstraat sowieso groot: “Er wordt superenthousiast gereageerd door alle buren toen zij hoorden dat we dit pand openden. Erg leuk! We wisten natuurlijk al dat we in de gezelligste straat van Doetinchem zaten met veelal lokale ondernemers, maar het enthousiasme van de buren was erg hartverwarmend”, zegt ze met een knipoog.

Waar kun je allemaal terecht?

De Beautyfabriek is een allround Beauty-concept met inmiddels 3 vestigingen. Naast onze mooie stad zitten ze ook in Groenlo en Apeldoorn. Anke is dan ook trots dat ze kan zeggen dat ze gasten ontvangen van heinde en verre voor hun behandelingen. Wil jij jezelf ook weer eens laten verwennen? Dan is het wel zo handig om te weten waar ze bekend om staan: “In onze kapsalon zijn dat haarkleuringen, krullen knippen en haartoevoeging. Daarnaast kun je in onze schoonheidssalons  terecht voor: huidverbeterende gezichtsbehandelingen, bindweefsel massage, wax behandelingen en alle behandelingen op het gebied van wenkbrauwen en wimpers.

Foto: de Beautyfabriek
Foto: de Beautyfabriek

Welke behandelingen zijn hot?

Foto: de Beautyfabriek
Foto: de Beautyfabriek

Kun jij niet wachten om je te laten verwennen door de dames van de Beautyfabriek, maar heb je moeite met kiezen? Deze behandelingen gaat momenteel als hete broodjes over de toonbank. Anke: Dat zijn met name kleurbehandelingen voor het haar, huiverbeterende gezichtsbehandelingen en wax behandelingen. Dat blijven natuurlijk echt specialisaties die door een professional gedaan moeten worden.”

Bij de Beautyfabriek zijn ze in ieder geval super blij dat ze weer open mogen en ze hopen een ieder snel te mogen ontvangen! Wil jij de mogelijkheden bekijken óf alvast een afspraak maken? Wacht dan niet en sla hier direct je slag!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door de Beautyfabriek. Meer over de Beautyfabriek ontdekken?

de Beautyfabriek beauty en wellness

Geopend09:30 - 20:00

Waterstraat 9b, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.