Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Beautyfabriek maakte een einde aan Marieke’s onzekerheid

Aangeboden door de Beautyfabriek 5 augustus 2019

Als je haar maar goed zit! Helaas gold dit lange tijd niet voor Marieke. Ze werd onzeker, maar gelukkig bood de Beautyfabriek uitkomst.

“Al jaren heb ik dun, kwetsbaar haar met aan de boven- en voorzijde kalere plekken. Hierdoor kun je op mijn hoofdhuid kijken”, zegt Marieke over de situatie. Volgens haar is dit het gevolg van medische behandelingen die ze in het verleden had en aanhoudende hormonale schommelingen.

Drempelvrees overwonnen

Marieke merkte na de behandelingen weinig verbetering in het haar en ergerde zich vreselijk aan haar haardos. Na lang twijfelen heeft zij een afspraak gemaakt bij de Beautyfabriek in Doetinchem om advies te vragen en mogelijkheden te bekijken. “Voorheen dacht ik altijd dat extensions schadelijk zijn voor het haar. Ik had al eens extensions, maar deze werden per plukje bevestigd. Dit bleek totaal niet geschikt voor mijn kwetsbare haar”, aldus Marieke. De schade werd alleen maar groter en ik zat figuurlijk met de handen in mijn haar. Hoe nu in vredesnaam verder, dacht ik.” 

Advies op maat

“Tijdens het adviesgesprek bij de Beautyfabriek hielpen Krista en Anke mij en adviseerden toen om een compleet behandelplan te nemen. Dit om het maximale uit mijn eigen haar te gaan halen en daarbij ook haartoevoeging van Balmain.” De Beautyfabriek heeft verschillende systemen om haar te herstellen. Voor Marieke is er gekozen voor een filler in combinatie met double hair. Dat laatste heeft als voordeel dat het geschikt is voor mensen met hetzelfde dunne haar als Marieke, omdat er geen gebruikt wordt gemaakt van warmte.

beautyfabriek-doetinchem-schoonheidssalon-5
Redactie indebuurt

Marieke: “Krista vertelde mij dat ook het gewicht van deze haartoevoeging verdeeld wordt over meerdere plekken in het haar en er dus niet aan het haar getrokken wordt. Zodoende is het niet schadelijk en geeft het je eigen haar de kans te verbeteren. Er werd eerlijk aangegeven dat ik geen wonderen kon verwachten, maar dat zij toch een grote kans zagen voor de verbetering van mijn eigen haar. Zeker als ik ook de speciale producten van Oolaboo zou gebruiken.”

Geweldige metamorfose

Uiteindelijk ging Marieke in mei 2018 overstag. Ze liet 6 stuks double hair en een volume stukje plaatsen om de voor- en bovenzijde te bedekken. Het resultaat overtrof haar stoutste dromen: “Wat een metamorfose! Eindelijk voelde ik mezelf niet meer onzeker wat betreft mijn haar. Ik had nu mooi en vol lang haar, waarbij niet te zien was dat er extensions inzaten. Mensen om mij heen verbaasden zich over hoe mooi het was geplaatst en hoe natuurlijk het oogde. Ik voelde me er echt veel zekerder door.”

‘Ik durf mijn haar weer te tonen’

Nu, ruim een jaar later, heeft Marieke enkel nog 3 stuks double hair voor het volume in de lengtes. Haar eigen haar is namelijk veel sterker en gezonder dan een jaar geleden. Marieke: “Ik heb natuurlijk niet ineens veel meer eigen haar gekregen, maar het is veel sterker geworden. Ik durf nu dan ook weer meer van mijn eigen haar te laten zien.” Het volume stukje draagt ze inmiddels ook niet meer. “De inkijk is zoveel minder geworden, dus is ook dat stukje niet meer nodig”, zegt Marieke met een lach. 

“Ik ben super blij met de de Beautyfabriek. Ze hebben mij erg goed geadviseerd en bijgestaan”, zegt Marieke. Voor haar lotgenoten heeft ze nog een tip: Mocht je zelf ook problematisch haar hebben en wil je je graag gelukkiger voelen? Laat je dan eens adviseren bij de Beautyfabriek. “Echt een aanrader!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door de Beautyfabriek. Meer over de Beautyfabriek ontdekken?

de Beautyfabriek beauty en wellness

Gesloten09:30 - 16:00

Waterstraat 9b, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.