Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Coronaproblemen: met deze tips doorsta je ook de nieuwe lockdownfase

Aangeboden door Comfoor 9 mei 2020

We leven in vreemde tijden. Tijdens de persconferentie van 6 mei 2020 werd bekend dat we stap voor stap uit de (intelligente) COVID-19 lockdown kruipen. Toch zitten we de aankomende maanden nog veelal aan huis gekluisterd. Dit zorgt weer voor héle andere problemen als concentratieverlies tijdens het thuiswerken of gehoorschade door het overmatige klussen. Met deze tips van Comfoor slaap jij als een roos en werk je als nooit tevoren.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Slaap goed, functioneer beter

Eigen beeld

Het coronavirus en de daarbij behorende lockdown zorgen voor veel chaos in ieders dagelijks leven. Een van deze problemen is een slechte nachtrust. De een ervaart stress over zijn toekomst, de ander zwoegt dag en nacht in de zorg. Hoewel iedereen de coronacrisis anders beleeft, geldt voor iedereen dat een goede nachtrust belangrijk is om naar behoren te functioneren.

Veel omstandigheden voor een goede nachtrust, zoals een donkere ruimte en frisse lucht, kun je zelf creëren. Aan een snurkende partner of langsrazend verkeer kun je alleen zelf weinig doen. Toch? Think again, want met de Pluggerz earplugs Sleep van Comfoor demp je in een handomdraai alle hinderlijke geluiden terwijl je belangrijke geluiden als een brandalarm of huilende baby blijft horen.  Beter gezegd, voor een ongestoorde nachtrust gebruik je de slaapoordoppen van Comfoor.

Thuiswerken als een pro

Eigen beeld

Mensen die hele dagen thuiszitten hebben het vast al gemerkt: thuiswerken of studeren en je concentreren gaat niet altijd even goed samen. De afleiding is groot, zeker als je huisgenoten ook aanwezig zijn. Je krijgt sommige dagen gewoon niet veel gedaan. Omdat we voorlopig nog zoveel mogelijk thuis moeten werken, helpt Comfoor je graag op weg met deze vijf tips:

  1. Creëer de juiste werkomgeving met een goede werkhouding en een opgeruimde werkplek
  2. Vermijd afleiding van je telefoon of huisgenoten
  3. Creëer rust door ergens alleen te gaan zitten
  4. Zorg voor jezelf zodat je goed in je vel zit
  5. Discipline is af en toe nodig

We weten uit eigen ervaring dat het lang niet altijd mogelijk is om je helemaal af te sluiten van je omgeving. Daarom adviseert Comfoor de Pluggerz earplugs Quiet. Met deze oordoppen demp je het geluid om je heen en sluit je jezelf af van je omgeving. Ideaal om je werk af te krijgen!

Geen gehoorbescherming = gehoorschade

Eigen beeld

De coronacrisis betekent naast thuisblijven door de nodige maatregelen ook dat je eindelijk tijd hebt om je huis flink onder handen te nemen. De taken op je to-do-list worden in recordtempo afgevinkt, maar bescherm jij jouw oren tegen het lawaai van je klusapparaten? Zo niet, dan kun je daar beter zo snel mogelijk verandering in brengen. Het lawaai van je gereedschap kan namelijk al snel gehoorschade veroorzaken. Dat kan zich op verschillende manieren uiten, bijvoorbeeld als doofheid of oorsuizen en de schade is onomkeerbaar en permanent. Voor een overzicht van hoeveel geluid gereedschap produceert, hebben we een tabel gemaakt:

Foto: Comfoor

Gelukkig is de oplossing simpel! Met de Pluggerz earplugs Pro filter je het schadelijke geluid weg, terwijl waarschuwingssignalen wel hoorbaar blijven. Zo is je gehoor beschermd, maar kun je nog wel communiceren. Klinkt goed toch?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Comfoor. Meer over Comfoor ontdekken?

Comfoor zorg

Vlijtstraat 60-01, Doetinchem

Bekijk meer:zorg
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.