Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij Lindenhovius kun je veilig terecht voor oogmetingen en lenscontroles

Aangeboden door Lindenhovius Opticiens 14 mei 2020

Ben jij dringend toe aan nieuwe contactlenzen of is het nu echt tijd om een nieuw montuur aan te laten meten? Door het coronavirus zijn het bijzondere tijden. Bij Lindenhovius Opticiens in de Heezenstraat kun je ‘gewoon’ veilig en vertrouwd terecht voor oogservice op maat.

Het vergde wat aanpassing en een portie creativiteit, maar Lindenhovius is helemaal coronaproof en ready to go. Eigenaar Gerard Eijkholt is dan ook blij dat ze weer ‘gewoon’ hun werkzaamheden mogen doen. Dat gewoon moet volgens hem echt tussen aanhalingstekens, want voor de opticien was het even puzzelen hoe zij verantwoord oogzorg konden bieden voor de klanten en het personeel.

Veilig naar Lindenhovius

“Maar het is gelukt”, zegt Gerard tevreden. Met spatschermen, handschoenen en liters desinfecterende handzeep zorgt de opticien dat julli veilig terecht kunnen bij Lindenhovius. “Daarnaast hebben wij de verschillende ruimtes in de winkel afgebakend en mogen er maar een paar mensen tegelijk in de winkel zijn. Voor oogmetingen en lenscontroles zijn wij uitsluitend op afspraak beschikbaar voor de klanten.”

Lees verder onder de foto’s:

Foto: Lindenhovius
Foto: Lindenhovius
Foto: Lindenhovius

Private shopping

Naast de veiligheidsmaatregelen biedt Lindenhovius klanten de mogelijkheid om buiten de openingstijden te komen. Het private shoppen voor de klanten die liever alleen in de winkel zijn. “Zie het als een extra service. Ondanks dat wij ons aan de richtlijnen van het RIVM houden, zijn er klanten die bang zijn om besmet te raken door andere klanten. Voor hen hebben wij deze mogelijkheid”, legt Gerard uit.

Weer helemaal van dienst zijn

Voor Gerard en zijn team is het fijn dat zij door de nieuwe coronamaatregelen klanten weer van dienst kunnen zijn. Al was de winkel nooit helemaal gesloten. “Onze branche adviseerde om lenscontroles en oogmetingen achterwege te laten. Vooral deze dienstverlening is de basis van onze werkzaamheden, dus ook wij konden weinig doen”, vertelt Gerard.

‘Zo veilig als mogelijk’

Hij ging niet bij de pakken neerzitten en bleef bestelde brillen maken en monturen repareren. Ook werden lenzen bij klanten thuisbezorgd: “Zie het als een extra service naar onze klanten.” Inmiddels is dit verleden tijd en richten Gerard en zijn team zich op de toekomst: “Wij verzekeren onze klanten dat ze zo veilig als mogelijk bij ons terecht kunnen voor oogmetingen, het uitzoeken van een mooie nieuwe bril of het aanmeten van lenzen of lenscontroles.”

Lees verder onder de video:

Beste klanten van Lindenhovius, wij heten jullie van harte welkom in onze (aangepaste) winkel. Oogmeting of private shopping… bel ons voor een afspraak: 0314-341413

Posted by Lindenhovius Opticiens on Thursday, 30 April 2020

Ben jij nou echt toe aan nieuwe lenzen of een nieuw montuur? Aarzel niet en maak direct een afspraak bij Lindenhovius Opticiens in Doetinchem!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lindenhovius Opticiens. Meer over Lindenhovius Opticiens ontdekken?

Lindenhovius Opticiens opticiens

Gesloten09:00 - 17:30

Heezenstraat 20, Doetinchem

Bekijk meer:opticiens

adv.