Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen excuses meer: bij deze nieuwe sportschool kun je 24 uur per dag sporten

Aangeboden door Anytime Fitness 30 juni 2020

Sporten at anytime, dat is het uitgangspunt van de gloednieuwe sportschool Anytime Fitness aan de C. Missetstraat in Doetinchem. In deze sportschooldie woensdag 1 juli 2020 de deuren opent – kun je 24 uur per dag sporten. Oftewel: het excuus ‘ik heb geen tijd’ kan voor eens en altijd de ijskast in.

“Door onze formule tackelen wij alle mogelijke excuses om niet te sporten”, steken Anouk Knufing en Remge Vink van wal. Hun sportschool Anytime Fitness is ook echt 24 uur per dag open én mensen kunnen tijdens het sporten door op Netflix en Youtube. “Zo krijgen mensen beweging én ontspanning op het door hen gewenste tijdstip. Idealer kan haast niet. Toch?”

Gegarandeerd kleinschalig

Het concept is echter niet voor iedereen weggelegd, want Anytime focust zich puur op mensen die niet houden van massa. Daarnaast staan persoonlijke begeleiding én hoogwaardige apparatuur hoog in het vaandel. Remge: “Om onze club kleinschalig te houden hebben we een maximum aantal leden. Zo garanderen wij onze klanten dat ze ook echt niet met massa’s anderen aan het sporten zijn.”

Lees verder onder de foto’s: 

Foto: Redactie indebuurt Doetinchem
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Ook voor senioren

Bij de nieuwe Doetinchemse gym kun je terecht voor cardio, krachttraining en groepslessen. “Maar ook voor senioren hebben wij diverse mogelijkheden. Verwacht bijvoorbeeld geen keiharde muziek tijdens een seniorenles. Het moet ook voor hen voelen als thuis”, legt Remge uit.

‘100% zeker’

Toch was het nog even spannend of Anytime Fitness open kon gaan. De oorspronkelijke openingsdatum was 29 april, maar toen kwam het coronavirus. “Dat was flink balen, maar we hebben er eigenlijk vrij snel een streep onder gezet. Wij zaten in hetzelfde schuitje als heel veel andere mensen, dus waarom denken dat wij het erger hebben dan anderen? We hebben deze extra tijd gebruikt om de puntjes op de i te zetten.”

Lees verder onder de foto’s: 

Foto: Redactie indebuurt Doetinchem
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Beleven, meemaken en ervaren

Het duurde wat langer dan gepland, maar Anytime kan eindelijk de deuren openen. Dat doen zij tijdens twee ‘kennismakingsweekenden’. Zowel aankomend weekend (3-5 juli, red.) als het weekend van 10-12 juli is iedereen welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe fitnesscentrum.

Interesse? Je kunt vrijdags (tussen 11:00-20:00), zaterdags (tussen 10:00-16:00) en zondags (tussen 11:00-15:00) terecht. Wil je meer informatie? Check dan de socials van Anytime Fitness.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Anytime Fitness. Meer over Anytime Fitness ontdekken?

Anytime Fitness

GeopendHele dag

C. Missetstraat 49-53, Doetinchem

 

adv.