4 x waarom deze Doetinchemse vrouwen zich nooit meer scheren

Aangeboden door Laserontharingskliniek 14 september 2018

Ben je die eindeloze scheersessies helemaal zat? Dan is september hét perfecte moment om te starten met een laserbehandeling. Deze behandeling laat je overbeharing tijdens de koude wintermaanden langzaam verdwijnen zodat er in de zomer van 2019 geen haartje meer te bekennen is. Nieuwsgierig? Deze vrouwen gingen je voor!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nooit meer scheren

laserontharingskliniek-doetinchem-ontharen
Eigen beeld

Ilse Reijers is al járen vaste klant bij Linda: “Ik heb mijn benen laten laseren in de Laserontharingskliniek. Sindsdien hoef ik me nóóit meer te scheren. Dat is vooral in de zomer heel fijn. Ik kan gewoon een jurkje of rokje aantrekken zonder na te denken of mijn benen wel geschoren zijn. Heerlijk toch?”

Betrouwbaar en discreet

Laserontharingskliniek-doetinchem-laseren-ontharen
Eigen beeld

Diny de With komt al lange tijd over de vloer bij de Laserontharingskliniek: “Voor wie last heeft van ongewenste beharing is dit echt dé uitkomst. Linda heeft zowel mijn bovenlip, kin als mijn bikinilijn behandeld. Sindsdien hoef ik mij nooit meer druk te maken over scheersessies, bijkomende bultjes of ingegroeide haren. De reden waarom ik het hier heb laten doen? Linda is lief, betrouwbaar, legt alles uit en is heel discreet. Dat is toch wel heel fijn, helemaal omdat je je letterlijk bloot geeft. Absolute aanrader!”

Altijd gladde benen

laserontharingskliniek-doetinchem-anita
Redactie indebuurt

Anita Damen heeft zowel haar bikinilijn als haar benen onder handen laten nemen door Linda: “Ik moest bijna elke dag mijn benen scheren om ze glad te houden, daar was ik zó klaar mee. Dat door deze laserbehandeling haren voorgoed verdwijnen, sprak mij dan ook érg aan. Dankzij de kundigheid van Linda zijn al mijn haren verdwenen, heb ik nooit meer last van irritaties en heb ik áltijd zachte, gladde benen. Dat is zo’n fijn gevoel. Ik zou het zo weer doen!”

Snelle laserbehandeling

Laserontharingskliniek-laseren-ontharen-doetinchem
Eigen beeld

Mevrouw Dekeling besloot na een goede recensie van een vriendin zelf ook de proef op de som te nemen: “Ik ging voorheen altijd naar de schoonheidsspecialist, maar daar moest ik elke zes weken terugkomen. Bij Linda daarentegen is de behandeling permanent. Ik vind het heerlijk ontspannen om bij haar in de stoel te kruipen. Ze is spontaan, gezellig én heeft ervoor gezorgd dat de haartjes op mijn bovenlip en kin na een paar behandeling al bijna verdwenen zijn. Fantastisch!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Laserontharingskliniek Meer over Laserontharingskliniek ontdekken?

Laserontharingskliniek beauty en wellness

Nu openHele dag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Mercuriusstraat 22, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.