Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x inspirerende woonstijlen voor dit najaar!

Aangeboden door Eijerkamp 19 september 2019

Je huis dit najaar voorzien van een flinke metamorfose? Ben je alleen ietwat inspiratieloos? Woonwinkel Eijerkamp presenteert acht gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s, met woontrends, meubels, materialen en kleuren, vertaald naar de woonstijlen van dit najaar. Wat écht niet mag missen in je interieur? Wij lichten vier inspirerende woonstijlen uit: bohemian, basic, industrieel en klassiek. Scroll gauw door!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Woonstijl 1: Bohemian

vtwonen Stijl Studio Bohemian 1200x800px

De woonstijl Bohemian staat voor oriëntaalse invloeden. Wat dat inhoudt? Denk aan warme, levendige aardetinten. Een beetje ‘hotel-chique-achtig’, met een mix van organische vormen, wereldse materialen, etnische prints en patronen uit verschillende windstreken van over de hele wereld.

Denk qua interieur aan compacte meubelstukken en multifunctionele woonoplossingen. De bank is lekker groot, zonder dat er veel ruimte wordt ingeleverd. De opbergkast met Japanse invloeden geeft je woning een minimalistisch en Scandinavisch karakter én een Oosters tintje. Helemaal naar de trends van nu.

De acht vtwonen Stijl Studio’s met inspirerende woonstijlen zijn vanaf zondag 22 september elke zondag om 19.00 uur te zien op SBS6 in het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Klik hier voor meer inspiratie en handige tips voor woonstijl Bohemian.

Woonstijl 2: Basic

vtwonen Stijl Studio Basic
Foto | Eijerkamp

Met de woonstijl Basic creëer je rust! Denk aan zachte en neutrale grijstinten, verrassende materiaalcombinaties en spannende structuren. Voor wat contrast kies je voor zwarte elementen, blank hout en een handvol groene planten.

Denk qua interieur aan een grote familiebank, die letterlijk het middelpunt van de ruimte is. Ook zó opgesteld dat je aan alle kanten kunt zitten: voor de televisie, richting de eethoek of met zicht naar de tuin. Handig!

Klik hier voor meer inspiratie en handige tips voor woonstijl Basic.

Woonstijl 3: Industrieel

vtwonen Stijl Studio Industrieel 1200x800px

Stalen meubels, donkere kleuren en fijne lijnen komen samen in de woonstijl Industrieel. Lekker stoer en functioneel, in combinatie met ‘spannende kleuren’. Kies voor donkere tinten, die je kunt verzachten door vergrijsde groentinten en camel-kleurig leer.

Denk qua interieur aan een elegante en compacte leren driezitsbank, in combinatie met bijvoorbeeld een betonnen eettafel en een hoge metalen bartafel. Lekker stoer en gedurfd!

Klik hier voor meer inspiratie en handige tips voor woonstijl Industrieel.

Woonstijl 4: Klassiek

vtwonen Stijl Studio Klassiek
Foto | Eijerkamp

Dompel je onder in luxe in de woonstijl Klassiek, plus een vleugje warmte en knusheid. Dit doe je door te kiezen voor donkere kleurtinten, rijke materialen, grote gebaren en een ietsiepietsie beetje glamour, inclusief moderne meubels van luxe materialen en elegante details. Chique en tijdloos!

Denk qua interieur aan het gebruik van grote meubels, zoals een royaal ziteiland en een ruime salontafel. Door te kiezen voor grote meubels krijgt je woonkamer een open, loftachtige indeling.

Klik hier voor meer inspiratie en handige tips voor woonstijl Klassiek.

Persoonlijk interieuradvies bij Eijerkamp

eijerkamp-interieuradvies
Foto | Eijerkamp

Wil jij weten hoe jij jouw huis omtovert naar een van deze inspirerende woonstijlen? Bij woonwinkel Eijerkamp Zutphen (vlakbij Doetinchem) geven stylisten en interieuradviseurs van Eijerkamp persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl en voor ieder budget. De stylisten kennen alle ins & outs van de trends van dit moment. Dat is wel een ritje naar Eijerkamp waard, toch?

Maak hier een afspraak!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eijerkamp. Meer over Eijerkamp ontdekken?

Eijerkamp woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Gerritsenweg 11, Zutphen

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.