Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Amphion opnieuw in de running voor deze bijzondere prijs

Door Indebuurt Doetinchem 5 november 2019

Tijd voor champagne en taart in het Amphion: het Doetinchemse theater is namelijk opnieuw genomineerd voor het ‘Beste Theater van het Jaar’.

Het zou niet de eerste keer zijn dat de Schouwburg de titel in de wacht sleept. In 2012, 2016 en 2017 mocht Amphion zich ook al hét beste theater van Nederland noemen. Vorig jaar grepen ze helaas nét naast de titel, maar daarom zou het toch extra leuk zijn als de rode stoel, die de titel Schouwburg van het Jaar symboliseert, weer naar Doetinchem komt?

Groot feest

Directeur Charles Droste is in ieder geval érg blij met deze bijzondere nominatie. “Dit gevoel overdondert mij nog steeds. Eigenlijk wordt iedere nominatie nog spannender. Deze nominatie maakt dat mensen in het vak zien dat we mee blijven rijden. Ik ben echt heel erg trots op mijn team”, laat hij weten in een reactie. 

Genomineerden

Andere theaters die meedoen in de race zijn DeLaMar (Amsterdam), Carré (Amsterdam), Parkstad Limburg Theater (Heerlen), Chassé (Breda), de Stoep (Spijkenisse) en de Goudse Schouwburg (Gouda). Wie de felbegeerde rode stoel mee naar huis mag nemen, wordt op 2 december bekend gemaakt. Wij duimen alvast!

Leuk nieuws: Amphion is door de VVTP genomineerd voor Theater van het Jaar 2019! 🎭 Op 2 december horen we of dé stoel opnieuw naar Doetinchem komt. #trots

Posted by Schouwburg Amphion on Tuesday, 5 November 2019


Meer over Amphion ontdekken?

Amphion theaters

Vandaag gesloten

Hofstraat 159, Doetinchem

Bekijk meer:theaters

Meer over

Nieuws

adv.