Wij weten wat er in dit pand aan de Waterstraat komt

Door Melisa Verheijen 13 maart 2019

Dit grote pand op aanlooplocatie vanaf de Oude IJssel naar het centrum krijgt een nieuwe eigenaar. Ondernemers Bauke en Maaike Vogelvang van Vermolen Lingerie kunnen niet wachten om hier hun lingeriezaak te openen. 

Vermolen Lingerie zit nu nog in de Boliestraat en zal na meer dan 50 jaar verhuizen naar de nieuwe locatie aan de Waterstraat. Een fijne plek waar veel bezoekers van de stad langslopen of fietsen. “De goede bereikbaarheid is belangrijk voor ons. We willen in de zomer in het nieuwe pand zitten. Wat klanten kunnen verwachten? Een ruime winkel met een zeer uitgebreide collectie lingerie, badmode en nachtmode”, aldus Bauke en Maaike.

Van generatie op generatie

De oprichting van Vermolen was in 1933 in de Grutstraat als winkel voor knopen, garen, alles voor de baby en een collectie korsetten die toen nog veel gedragen werden. Na de oorlog verhuisde Vermolen naar de Boliestraat 19.

Vermolen_Waterstraat

Bh’s

De winkel specialiseerde zich meer in bh’s en korsetterie. De familie Mullink nam in 1966 de winkel over en zette het aanmeten van borstprotheses en bijpassende lingerie op. In 1983 verhuist Vermolen weer, nu naar de overkant, van Boliestraat 19 naar 22. De familie Vogelvang nam in 2004 de inmiddels lingeriespeciaalzaak over.

De ontwikkelingen gaan door. In de zomer van 2019 gaat Vermolen Lingerie dus naar de Waterstraat 5.


Meer over Vermolen Lingerie ontdekken?

Vermolen Lingerie kledingwinkels

Vandaag gesloten

Boliestraat 22, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.