Weggebruikers opgelet: A18 drie weekenden deels afgesloten

Door Eline Doldersum 13 juli 2018

Maak je veelvuldig gebruik van de A18? Houd dan je agenda bij de hand. Deze snelweg gaat het najaar namelijk drie weekenden voor een deel op slot, weten onze collega’s van de Gelderlander. 

Van Doetinchem richting Zevenaar? Houd dan op 28 september, 5 en 19 oktober rekening met extra reistijd. In die weekenden gaat de snelweg namelijk op de schop. Het wegdek tussen Varsseveld en afslag Wehl krijgt een grondige opknapbeurt, waardoor de snelweg deels wordt afgesloten voor verkeer. Het verkeer dat richting Varsseveld gaat, heeft geen last van deze werkzaamheden.

Afsluiting

Tijdens het repareren en vernieuwen van het wegdek wordt niet de hele weg van Varsseveld naar Wehl afgesloten. “De aannemer werkt in delen. Het deel waar de aannemer aan het werk is wordt afgesloten van vrijdagavond 19.00 tot maandagochtend 06.00 uur. De rest van de snelweg blijft gewoon berijdbaar”, vertelt een woordvoerder van Rijkswaterstaat.

Onder voorbehoud

Dat het dit najaar gaat gebeuren is zeker, máár de data zijn nog wel even onder voorbehoud. “We zijn nu bezig met het maken van een planning en waarschijnlijk gaat het in deze weekenden gebeuren”, legt de woordvoerder uit. Welk gedeelte de aannemer als eerste onder handen gaat nemen is ook nog niet bekend. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.