Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het weer in juli: ‘Later in de maand stijgt de temperatuur’

Door Carin van der Meij 1 juli 2020

Juli; de eerste maand van de zomervakantie. Sommige Doetinchemmers durven het aan om de grens over te gaan, maar er zijn ook genoeg mensen die kiezen voor een vakantie in eigen land en misschien zelfs eigen stad. Het weer is dan essentieel: krijgen we een zomerse maand? Wij nemen de weersverwachting voor juli met je door.

De badkleding kan nog even in de kast blijven. Weeronline-meteoroloog Matthijs van der Linden verwacht voor de eerste weken van juli gematigd Hollands weer.

Weer in juli

“We beginnen de maand met wisselvallig weer. Het is niet slecht, maar we krijgen geen zomerse dagen zoals we van afgelopen weken gewend zijn”, vertelt de weerexpert aan indebuurt. “Het wordt een mix van zon, stapelwolken en buien. De temperatuur blijft tussen de 20-23 graden.”

In de tweede helft van juli worden we letterlijk weer in het zonnetje gezet. Matthijs: “Later in de maand lijkt de temperatuur te stijgen. We gaan dan weer richting de 30 graden of meer.”

Weersverwachting in Doetinchem

Voor Doetinchemmers die in juli op vakantie gaan naar Tuïnesie of Balkonia, zoomen we nog even in op de weersverwachting voor onze regio.

 

Doetinchem Weer

 

Lees ook:

friul-lido-doetinchem-ijssalon-3jpg

Vakantie in eigen stad: 7 x hier in Doetinchem waan je je op tropisch Bali

Je hoeft Doetinchem namelijk niet uit om buitenlandse sferen te proeven. Zo waan je je met deze tips...
Asbest

Let op: kans op hele hoge boetes als je zelf asbest verwijdert

We zijn met z'n allen flink aan de klus geslagen de afgelopen periode. Jullie ook? Wellicht ben je z...

Meer over

Nieuws Weer

adv.