Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vers van de pers: dit restaurant in de Grutstraat krijgt een nieuwe eigenaar

Door Pim Gerritzen 5 oktober 2019

We hebben een leuk nieuwtje om het weekend mee te starten!  Juliën Gerritsen, een bekende uit de Doetinchemse horecawereld, keert terug in de Grutstraat als de nieuwe eigenaar van Mood’s.

“De kans kwam voorbij. Die moest ik grijpen”, zegt Juliën trots. Hij neemt per 1 november het stokje over van een andere Doetinchemse horecagigant: Pascal van der Beek. De eigenaar van Club 22-24 en Sequoia startte het restaurant in 2017, maar de combinatie tussen het restaurant en het nachtleven bleek zwaarder dan gedacht. “Ik word ook een dagje ouder”, zegt Pascal lachend. Na lang wikken en wegen besloot Pascal dat het tijd was om een waardige vervanger te zoeken. Puur toevallig kwam hij Juliën tegen en hij wist direct: dit moet mijn opvolger worden. “Gelukkig dacht hij er hetzelfde over.”

Doetinchem gaan missen

Juliën kun je onder andere kennen als winnaar van de jaarlijkse biertapwedstrijden in de Grutstraat. Toen Pascal kwam met dit voorstel hoefde hij niet héél lang na te denken: “Ik kom hier vandaan, maar was de laatste jaren werkzaam in Nijmegen. Ik ben Doetinchem gaan missen. Je weet pas wat je mist als het er niet is hè.” Een hip, vlot en award-winnend restaurant als Mood’s was dan ook een kans die hij niet kon laten schieten. Juliën: “Het restaurant staat er al. Nu gaan we het afmaken.”

Nieuwe eigenaar Mood's
Juliën Gerritsen. Bron: redactie indebuurt Doetinchem

Genieten geblazen

De passie spat af van de nieuwe eigenaar van het restaurant: “We willen straks eigentijds en vernieuwend zijn, maar mensen moeten vooral de hele avond kunnen genieten. Pas dan ben ik tevreden.” Volgens Juliën moet een avondje in zijn restaurant een beleving worden. “We gaan werken met kleinere gerechten uit alle windstreken van de wereld. Een beleving die je niet wil missen.”

Of het restaurant aan de Grutstraat straks nog steeds Mood’s heet laat Juliën nog even in het midden. “Wie weet”, zegt hij geheimzinnig. Wél weten wij al zeker dat hij vanaf november zijn eigen restaurant heeft. Komt dat zien.


Meer over Bar & Bistro Jules ontdekken?

Bar & Bistro Jules restaurants en horeca

Geopend17:00 - 02:00

Grutstraat 21, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

moods-doetinchem-beste-restaurant

Lekker bezig: Mood’s opnieuw verkozen tot leukste restaurant van Doetinchem

Dat Mood's populair is onder Doetinchemmers wordt maar weer duidelijk na de uitslag van de verkiezin...
moods-doetinchem-beste-restaurant

Hoe Mood’s al na 4 maanden werd verkozen tot hét leukste restaurant van Doetinchem

Slechts vier maanden na de opening is Mood's al verkozen tot hét leukste restaurant van Doetinchem. ...
grutstraat-doetinchem-toen-in-7

Zien: de Grutstraat door de jaren heen!

De Grutstraat, wie kent 'm niet?! Deze gezellige straat in Doetinchem heeft de afgelopen jaren flink...
  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.