Opgelet: de Keppelseweg gaat op de schop!

Door Eline Doldersum 12 maart 2018

Rijd je dagelijks over de Keppelseweg naar Doetinchem? Houd dan de komende maanden rekening met extra reistijd. Vanaf vandaag, 12 maart, zijn ze op deze weg druk met wegwerkzaamheden, weet De Gelderlander.

Ben je één van de automobilisten die elke dag over deze weg sjeest? Dan is het wellicht verstandig om iets eerder van huis te vertrekken. Door een gedeeltelijke afsluiting van deze parallelweg, is de kans groot dat je moet wachten voordat je verder kunt rijden. Helemaal in de spits zorgt de afsluiting voor opstopping!

Blokje om

Mocht je nou – net als wij – vrij weinig geduld hebben, dan kun je natuurlijk ook de omleidingsroute pakken. Zo kun je van en naar Doesburg omrijden via Zevenaar en Wehl en rijd je naar Hummelo via Zelhem. Dát is inderdaad een blokje om van tientallen kilometers, maar het is dát of wachten. You choose!

Werkzaamheden

Hoelang deze werkzaamheden gaan duren? Ruim twee maanden! De gemeente verwacht dat het medio mei klaar is met het vervangen van het asfalt en het opnieuw trekken van lijnen. Dit zou betekenen dat je vanaf 25 mei weer kunt doorrijden op het nieuwe asfalt van de Keppelseweg!

Meer over

Verkeer