Nieuwe dienstregeling Arriva: dit zijn de belangrijkste wijzigingen in Doetinchem

Door Eline Doldersum 5 december 2018

Reis je geregeld met het openbaar vervoer binnen Doetinchem? Let dan even op: zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling van start wat betekent dat er vertrektijden wijzigen, haltes vervallen en zelfs een nieuwe lijn wordt geïntroduceerd. Alle wijzigingen lees je hier!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Trein Winterswijk – Arnhem

Shoppen in Arnhem op zondag of op visite bij je vriendin in Didam? Dat wordt vanaf nu nóg makkelijker. Op zondagmiddag gaat de trein tussen Doetinchem en Winterswijk namelijk elk half uur rijden.

Lijn 23: Borculo – Zelhem – Doetinchem

Maak je dagelijks gebruik van lijn nummer 23? Dan is het wellicht slim om de reisplanner te raadplegen. Om de overstapmogelijkheden te verbeteren, veranderen de aankomst- en vertrektijden aanzienlijk. Daarnaast gaat lijn 23 op zaterdag nog maar 1 keer per uur rijden in plaats van 2 keer.

Lijn 24: Doetinchem – Braamt – ‘s-Heerenberg

Busreizigers die vaak gebruik maken van lijn 24 moeten vooral op zaterdag even opletten. Deze lijn gaat vanaf 9 december op zaterdag nog maar 1 keer per uur rijden in plaats van 2 keer .

Lijn 27: Doetinchem – Doesburg – Arnhem

Pak je vaak op zondag de bus naar Doetinchem? Dan moet je de reisplanner even goed in de gaten houden. Lijn 27 van Arnhem naar Doetinchem rijdt vanaf 9 december namelijk een half uur later.

Lijn 40 en 428: Doetinchem – Terborg – Dinxperlo

In de avonduren gaat er een nieuwe bus rijden: lijn 428. Deze lijn rijdt van Doetinchem, via Ulft en Gendringen, naar Dinxperlo. De bekende lijn 40 rijdt op werkdagen in de avonduren alleen nog maar in de richting van Dinxperlo – Doetinchem.

Lijn 28: Doetinchem – Ulft – Gendringen

Op werkdagen is er – met de komst van nieuwe lijn 428 – twee keer per uur een reis mogelijk van Doetinchem naar Gendringen. Lijn 28 gaat op de zaterdag wel minder rijden, nog maar één keer in plaats van twee.

Lijn 51: Doetinchem – Hengelo – Vorden

Op lijn 51 gaat ook iets veranderen. Zo rijdt deze bus niet meer door Keijenborg. Wel wordt er bij de rotonde aan de N316 een nieuwe halte gerealiseerd voor reizigers van en naar Keijenborg.

Arriva Vlinder

De bekende servicelijn, die voorheen door heel Doetinchem reed, wordt vanaf december vervangen door Arriva Vlinder. Deze ultra flexibele lijn rijdt niet volgens vaste tijden, maar op verzoek van de reiziger. Dus stel dat je aan de ene kant van Doetinchem staat en je wilt dolgraag naar de andere kant dan kun je deze buslijn gebruiken. Het enige wat je moet doen is even online of telefonisch reserveren en de bus komt op verzoek! Meer informatie over de wijzigingen vind je op arriva.nl

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:

nachttreinen-arriva-doetinchem-ergenissen

Yes! Arriva komt met extra nachttreinen tussen Arnhem en Winterswijk

Stappen in Arnhem of Utrecht en vervolgens weer met de trein naar huis? Voorheen kon je dat als Doet...
lkkr-hop-on-hop-off-shuttle-1-foto-lekker-doetinchem

Goed nieuws: de Hop-on Hop-off Shuttle rijdt weer

Hebben jullie de Hop-on Hop-off Shuttle ook zo gemist? Het Doetinchemse boemeltje maakte in juli dit...
waterflesje watertappunt

Deze treinstations in de Achterhoek krijgen een gratis watertappunt

Volgend jaar kunnen we voordat we de trein instappen ons waterflesje bijvullen. De NS heeft namelijk...
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.