Even een omweg nemen; dit zijn de stomste stoplichten in Doetinchem

Door Melisa Verheijen 12 maart 2019

Er is niet zo vervelend als minutenlang stilstaan voor een verkeerslicht. Helaas zijn er in Doetinchem een aantal varianten die de doorstroming niet echt bevorderen. Welke? Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Kun je altijd nog een sluiproute pakken.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wachten tot je een ons weegt

Google Maps

Wie kent het niet? Je parkeert je auto bij ‘de tand’ en wilt na een dagje shoppen weer wegrijden. Zorg ervoor dat je precies tot aan de lijn rijdt. Iets erover of iets ervoor en het verkeerslicht zal je geen groen geven. Wát hebben wij hier vaak lang gewacht in de auto.

Treinpech

vervelende-verkeerslichten-doetinchem-stoplichten
Foto ter illustratie. Pixabay

Kennen jullie dat nieuwe verkeerslicht aan de Terborgseweg voor de spoorbomen? Niet direct voor de spoorbomen, maar eentje ervoor. Daar komen wij iedere dag als we van de redactie (centrumkant) naar huis rijden. We staan er vaak minutenlang te wachten. Met een beetje pech gaan de spoorbomen nog naar beneden waardoor je nog vijf minuten staat te koekeloeren voor het rode licht. 

Opstopping!

vervelende-stoplichten-doetinchem-verkeerslichten-3
Google streetview

Of je nou links, rechts of rechtdoor gaat: je moet aan de Europaweg áltijd wachten. Niet even … héél lang! De oorzaak van deze dagelijkse opstopping? De spoorwegovergang iets verderop.

Navigatie stress

vervelende-stoplichten-doetinchem-verkeerslichten-4
Google streetview

Oké, wij geven toe: de richting staat met koeienletters op de weg, maar tóch weten veel mensen bij deze verkeerslichten niet welke baan ze moeten hebben. Met veel verwarde automobilisten en levensgevaarlijke invoegpogingen als gevolg. Gevalletje: road from hell.

Groeeeen!

vervelende verkeerslichten in Doetinchem Google Maps 2
Google Maps

Of wat dacht je van het verkeerslicht bij Jumbo in Doetinchem? Auto’s én fietsers komen van alle kanten. Mocht je hier dus binnenkort rijden, houd rekening met langere reistijd.

Vergeten?

Vervelende stoplichten - verkeerslichten-doetinchem

Zijn we een vervelend stoplicht vergeten die niet mag ontbreken aan dit lijstje? Laat het ons dan weten in de reacties onder Facebook of via [email protected] 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Verkeer

adv.