O my: bij de Hema scoor je paaseitjes met tompoucesmaak!

Door Eline Doldersum 11 januari 2018

Het is al dagenlang hét gesprek van de dag: de paaseieren die alweer in de schappen liggen! Wij kwamen bij de Hema in Doetinchem tot de ontdekking dat ze ook hier snel in de schappen liggen én dat er dit jaar wel een heel bijzondere variant te vinden is … met tompoucesmaak!

We hebben de laatste restjes pepernoten, kerstkransjes en oliebollen nog maar nét achter de kiezen of de eerste paaseitjes zijn alweer gespot. We geven toe: januari is misschien wat aan de vroege kant. Pasen laat immers nog ruim drie maanden op zich wachten.

Bijzondere smaak

Maar tóch … toch waren we stiekem ook wel heel blij toen we vandaag deze bijzondere smaak in de Hema ontdekten. Want zeg nou zelf: een paaseitje mét tompoucesmaak? Daar loopt het water je toch meteen van in de mond. Deze melkchocolade eitjes zijn gevuld met een crispvulling en een laagje fondant. Do we need to say more?

hema-paaseitjes-tompouce
Hema

Verleidelijk

Mocht je van deze combinatie nou niet warm worden, dan is er nog keus genoeg. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paasei met discodip, kokos of caramel zeezout? In het kader van de goede voornemens wachten wij nog héél even met het openen van zo’n verleidelijk zakje, maar proberen gaan we deze tompoucevariant zéker! En jullie?

Je scoort een zakje voor €2,- bij de Hema.