Openingsfeest Terborgseweg: 9 x vette activiteiten en acties

Aangeboden door De theepotwinkel 9 juni 2019

Rondvliegend zand, opgebroken straten en zwoegende werklui. De Terborgseweg wordt al maanden onder handen genomen, maar het einde is in zicht!  De ondernemers uit de straat willen dit op 22 juni met jullie vieren. Zelfs als de straat nog net niet helemaal klaar mocht zijn.

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Archery Attack en Bungeerun

Bam! Direct vette actie op de Terborgseweg. Vergeet paintballen als je ook een potje Archery Attack kan spelen. Met pijl en boog gaat de scouting vanaf 12.00 uur de strijd met elkaar aan. Spot jij de nieuwe Robin Hood van Doetinchem? Is dit niet jouw ding? Niet getreurd. Bij Gaabs mag je zelf aan de bak en kun je jezelf bewijzen bij de Bungeerun.

archery-tag-buiten Terborgseweg
Eigen foto

Shoppen met korting

Geen zin in actie, of gewoon moegestreden. Bij verschillende ondernemers kun je lekker shoppen met leuke korting. Scoor een nieuwe boxspring of elektrische fiets. Of maak gebruik van knallers van korting op zomerkleding bij Charly’s mode en 10% korting op snacks bij Pet’s Place. Ook De Theepotwinkel gaat stunten. Voor de eerste 500 bezoekers ligt een unieke attentie klaar. Deze moet je echt hebben.

Aanbiedingen
Unsplash

Tips van de kenners

De ondernemers van de Terborgseweg geven jullie graag een kijkje in de keuken. Wat maakt hun vak nou zo bijzonder en wat zijn goede tips. Geniet bijvoorbeeld van demonstraties met bloemen bij Louise Aalbers. Altijd al alle ins en outs van thee willen weten? Haast je dan naar De Theepotwinkel. Ben je meer fan van kunst? Bij Joop Kist geeft Els van Ditshuizen een demonstratie kunst schilderen. Ook de kleintjes kunnen druk in de weer. Wat dacht je van 3D-tekenen bij de 3DshopNL of cupcakes versieren bij Gaabs!

Bloemschikken
Eigen foto

Natje en een droogje

De inwendige mens wordt niet vergeten door de ondernemers. Moe van de activiteiten of gewoon hongerig. Bakker Ten Veen bakt de hele dag overheerlijke poffertjes. Dat wordt smullen! Zin in iets anders? Probeer dan een suikerspin bij Beter Horen. Voor de kinderen zijn er de lekkere mini loempia’s van Golden Dynasty. Het mooiste aan dit alles: het is gratis!

Poffertjes Terborgseweg
Eigen foto

Zoek de slagzin

Puzzeltocht in de Terborgseweg. Durf jij het aan? Bij de deelnemende bedrijven hangen de genummerde vragen, welke verwijzen naar de ondernemers. Er zijn 16 toffe prijzen mee te winnen. Voor ieder wat wils. Ken jij Doetinchem op je houtje, bewijs je kennis met deze leuke puzzeltocht.

puzzeltocht Terborgseweg
Eigen foto

Geef de Terborgseweg kleur

De Terborgseweg kan wel weer wat kleur gebruiken. Kinderen kunnen zich lekker uitleven op de kleurplaat met aangezicht van de straat. Gaan ze voor lekker feestelijk of laten ze hun creativiteit de vrije loop? Bij inlevering van de kleurplaat kunnen zij cupcakes versieren bij Gaabs of een softijsje scoren bij Counter Bos. De mooiste inzendingen doen mee om de prijzen.  Je kunt de kleurplaat krijgen bij een van de winkels of knip hem uit de openingskrant die vanaf 15 juni wordt verspreid.

Kleurplaat Terborgseweg
Eigen foto

Hamburgerpoort feestelijk geopend

De hele dag staat bol van de festiviteiten, maar ook een officieel tintje mag niet ontbreken. Naast de officiële opening van de Terborgseweg wordt ook de nieuwe poort bij de Hamburgerstraat onthuld. De wethouders Steintjes en Lambrechts nemen hierbij de honneurs waar. Zijn jullie ook benieuwd naar het resultaat?

Poort Hamuburgerstraat
Eigen foto

Braziliaans swingen

De Terborgseweg is een straat waar je wat kunt beleven. Hoe kan dat nou beter dan met swingende Braziliaanse muziek. De percussieband Samba Palooza is met opzwepende muziek in Braziliaanse stijl te horen op diverse plekken in de straat. Wie waagt er een dansje? Tip: maak de heupen goed los, want dat wordt gegarandeerd swingen.

Samba Palooza Terborgseweg
Eigen foto

Tjoeke tjoeke tjoek!

Een beetje nostalgie mag natuurlijk niet ontbreken op een openingsfeest. Daarom hebben de ondernemers een stoomtram geregeld. Oude tijden herleven op de Terborgseweg. Om het plaatje compleet te maken staat er voor Sigarenmagazijn Dimmedaal een carrousel. Super leuk voor kinderen. Kaartjes zijn vanaf nu en op de dag zelf gratis te verkrijgen bij de winkeliers.

Carrousel Terborgseweg
Eigen foto

Deze bijdrage wordt je aangeboden door De theepotwinkel. Meer over De theepotwinkel ontdekken?

De theepotwinkel woonwinkels

Nu gesloten09:30 - 17:30

Terborgseweg 37, Doetinchem

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.