Niks aan de hand: Xenos Doetinchem blijft voorlopig bestaan

Door Melisa Verheijen 13 maart 2018

Het gesprek van de dag: winkelketen Xenos wordt vervangen door interieur winkelketen Casa. De eerste vijftig Casa-winkels zullen aan het einde van dit jaar hun deuren openen. Wij hebben even gecheckt hoe dit zit met het filiaal in Doetinchem.

En we hebben goed nieuws, want voorlopig blijft de Xenos in Doetinchem. Pfoe! De eerste vijftig Casa-winkels komen onder andere in Amsterdam, Deventer en Enschede.

Geen zorgen

Het kan zijn dat in 2019 de Xenos in de Dr. Huber Noodtstraat alsnog een Casa-winkel wordt, dan volgen namelijk de andere vestigingen. Er blijven aan het einde van de rit 60 filialen bestaan die onder de naam Xenos verder gaan. Of dit in Doetinchem straks het geval is? Wij houden je op de hoogte! Voorlopig hoef je je dus geen zorgen te maken.

Casa

En wat is Casa dan eigenlijk? Het bedrijf heeft al 500 winkels in acht Europese landen. In Nederland nog niet, maar daar gaat dus verandering in komen. Casa verkoopt voornamelijk decoratieve en huishoudelijke artikelen. Maar ook tuin-en interieurmeubelen.

Xenos woonwinkels

Vandaag gesloten

Dr. Huber Noodtstraat 2, Doetinchem

Bekijk meer:woonwinkels

Meer over

Nieuws

adv.